ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο σε Κλοπ: "Έχασε η καλύτερη ομάδα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χαιρετάει τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν από την έναρξη αναμέτρησης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ στο Άνφιλντ για την Premier League
Ο Ζοζέ Μουρίνιο χαιρετάει τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν από την έναρξη αναμέτρησης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ στο Άνφιλντ για την Premier League PETER POWELL/ POOL VIA AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε στον Γιούργκεν Κλοπ αμέσως την ήττα της Τότεναμ από την Λίβερπουλ πως έχασε η καλύτερη ομάδα ενώ τόνισε πως αν φερόταν εκείνος με τον τρόπο που αντιδράει ο Γερμανός στην γραμμή του άουτ θα είχε αποβληθεί.

Το ντέρμπι κορυφής για την 13η αγωνιστική της Premier League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για αυτό από το αγγλικό ποδοσφαιρικο κοινό και όχι μόνο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν μέρος σε μία σπουδαία μάχη και το ματς να κρίνεται στο φινάλε.

Το ημίχρονο βρήκε κόκκινους και σπιρούνια να μένουν στο 1-1 από τα γκολ των Σαλάχ και Σον, ωστόσο στο 90' ήρθε η λύτρωση για τους πρωταθλητές Αγγλίας, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να εκτελεί με καρφωτή κεφαλιά τον Λορίς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτσον και να χαρίζει τη νίκη στους γηπεδούχους αλλά και το +3 στη βαθμολογία.

Το ντέρμπι χάρισε πάντως συγκινήσεις και στο. τρίτο ημίχρονο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να κλέβει την παράσταση με τις δηλώσεις του.

Ο "special one" θεώρησε πως η Τότεναμ έπρεπε να ήταν εκείνη που θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς από το Άνφιλντ και το είπε στον Γιούργκεν Κλοπ δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα στον Γιούργκεν Κλοπ ενώ άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Γερμανού τεχνικού υποστηρίζοντας πως αν είχε τις ίδιες αντιδράσεις με αυτές του Γερμανού στην γραμμή του πλαγίου άουτ θα είχε αποβληθεί.

"Του είπα πως η καλύτερη ομάδα έχασε και εκείνος διαφώνησε αλλά αυτή είναι η γνώμη μου Ήταν ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα. Αν εγώ αντιδρούσα, όπως έκανε εκείνος σήμερα στην πλάγια γραμμή, θα είχα αποβληθεί", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς ο Ζοζέ Μουρίνιο, για να προσθέσει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:

"Ακόμα και μια ισοπαλία δεν θα μας άφηνε να έχουμε την καλύτερη γεύση. Ήμασταν σε μια καλή θέση για να πάρουμε τη νίκη και δεν ήταν μόνο οι μεγάλες ευκαιρίες, ήταν οι στιγμές και τα προβλήματα που τους προκαλέσουμε.

Το είχαμε εκεί το ματς για να το πάρουμε, αλλά το χάσαμε. Σε αυτό το επίπεδο, το πληρώνεις. Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο και τιμωρηθήκαμε.

Το πρώτο πράγμα που σε κάνει διεκδικητή του τίτλου, είναι να πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για το πάρεις. Σας υπόσχομαι ότι η φιλοδοξία είναι εκεί.

Εάν μας δείτε ότι δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλουμε, είναι ο αντίπαλος που μας σπρώχνει πίσω. Έπρεπε να το "σκοτώσουμε" το ματς και είχαμε την ευκαιρία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ