ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τέλος από τους ρεντς και ο αθλητικός διευθυντής τους

Λίβερπουλ: Τέλος από τους ρεντς και ο αθλητικός διευθυντής τους
PRINT SCREEN

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ και των συνεργατών του από τον πάγκο της στο φινάλε της σεζόν, η Λίβερπουλ έκανε γνωστό πως στα τέλη Ιανουαρίου θα σταματήσει η συνεργασία της με τον αθλητικό διευθυντή της, Γιοργκ Σμάντκε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου κάνοντας γνωστό πως θα πει αντίο στο φινάλε της σεζόν από την Λίβερπουλ, έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, με το χορό των αποχωρήσεων να συνεχίζεται.

Και αυτό γιατί με τον Γερμανό προπονητή θα αποχαιρετήσουν τους ρεντς το ερχόμενο καλοκαίρι οι βοηθοί του, Πέπιν Λίντερς και Πέτερ Κράβιετς αλλά και ο προπονητής elite development, Βίτορ Μάτος, ενώ όπως κοινοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (26/01) η διοίκηση του συλλόγου, θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιανουαρίου η συνεργασία της με τον αθλητικό διευθυντή, Γιοργκ Σμάντκε.

"Η Λίβερπουλ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος, οπότε το ότι είχα την ευκαιρία να δουλέψω εδώ ήταν τεράστια τιμή για μένα, παρόλο που ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν μόνο για ένα μικρό διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους -τους ιδιοκτήτες, τον προπονητή, το επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους- για την υποστήριξη που μου δόθηκε και να δώσω τις καλύτερες ευχές μου για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν", τόνισε ο Σμάντκε, που είχε προσληφθεί στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, με τον πρόεδρο της Fenway Sports Group (εταιρία στην οποία ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Λίβερρπουλ), Μάικ Γκόρντον να δηλώνει τα εξής:

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Γιοργκ για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε από τότε που πήγε στη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι.

Έχει πολύτιμη συνεισφορά, τόσο όσον αφορά την υποστήριξη που παρείχε στον Γιούργκεν Κλοπ όσο και τη βοήθεια και την καθοδήγηση που δόθηκε στο εξαιρετικό ποδοσφαιρικό τμήμα μας.

Εκτός από την εκτίμησή μας για τις προσπάθειές του, θα θέλαμε επίσης να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία για να δώσουμε στον Γιοργκ και την οικογένειά του τις καλύτερες ευχές μας για το μέλλον".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ