ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τα χρήματα που θα δώσει στη Φέγενορντ για να πάρει τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Φέγενορντ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λάτσιο
Ο Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Φέγενορντ σε ματς του Champions League κόντρα στην Λάτσιο @2023 PATRICK POST/AP IMAGES

Η προφορική συμφωνία της Λίβερπουλ με τη Φέγενορντ για την πρόσληψη του Άρνε Σλοτ ως αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ περιλαμβάνει και έννα πακτωλό χρημάτων.

Η άρνηση της Φέγενορντ να αφήσει τον αναμορφωτή της, Άρνε Σλοτ, να πάει στη Λίβερπουλ κάμφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ύστερα από τις τελευταίες συζητήσεις των δύο πλευρών.

Αιτία αυτής της αλλαγής στάσης ήταν η αύξηση των χρημάτων που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι "κόκκινοι" στους κυπελλούχους Ολλανδίας για να προσλάβουν τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Φέγενορντ είχε αρνηθεί την αρχική πρόταση των 9.000.000 ευρώ, όμως την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία. Αν και δεν τα έχουν βρει σε όλα, με συνέπεια να συνεχιστούν οι συζητήσεις, πλέον μοιάζει απίθανο να χαλάσει το deal.

Η Telegraaf αναφέρει ότι η Φέγενορντ θα καρπωθεί από 13.500.000 έως 15.000.000 για να λύσει το συμβόλαιο του 45χρονου τεχνικού, που έχει ισχύ ως τις 30 Ιουνίου του 2026.

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ο Σλοτ θα γίνει ο 5ος πιο ακριβός προπονητής στην ιστορία, ισοφαρίζοντας το ποσό του Αντρέ Βίλας-Μπόας (από την Πόρτο στην Τσέλσι). Το ρεκόρ κρατάει ο Γκράχαν Πότερ, που το καλοκαίρι του 2022 κόστισε στην Τσέλσι 25.000.000 για να αφήσει την Μπράιτον. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στοίχησε 20.000.000 στην Μπάγερν για να τον πάρει από τη Λειψία, ενώ η Ρεάλ έδωσε 16.000.000 στην Ίντερ για να προσλάβει τον Ζοζέ Μουρίνιο το καλοκαίρι του 2010.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ