ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Οπαδός των ρεντς άφησε την τελευταία πνοή του στο ματς με την Μπενφίκα

Οι παίκτες της Λίβερπουλ κρατούν ενός λεπτού σιγή για τα 97 θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο | 13 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Λίβερπουλ κρατούν ενός λεπτού σιγή για τα 97 θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο | 13 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ένα άσχημο συμβάν έλαβε χώρα στις εξέδρες του Άνφιλντ την Τετάρτη, με έναν οπαδό της Λίβερπουλ να χρειάζεται ιατρική υποστήριξη πριν από την έναρξη του ματς με την Μπενφίκα και λίγη ώρα αργότερα να διαπιστώνεται ο θάνατός του στο νοσοκομείο.

Η Λίβερπουλ αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης (13/4) και πανηγύρισε (με συνολικό σκορ 6-4) την πρόκρισή της στις 4 κορυφαίες ομάδες του Champions League όπου θα συναντήσει την Βιγιαρεάλ, με την επομένη του αγώνα να φέρνει μία άσχημη είδηση για την οικογένεια της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτή είχε να κάνει με το θάνατο ενός οπαδού των κόκκινων που είχε βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει διά σώσης το παιχνίδι με τους αετούς, με το εν λόγω άτομο (σύμφωνα με την αστυνομία ήταν λίγο πάνω από 60 ετών) να χρειάζεται εσπευσμένα ιατρική βοήθεια περίπου 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αυτή προσφέρθηκε όμως δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στη ζωή, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο χαμός του.

"Με μεγάλη λύπη της η Λίβερπουλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένας οπαδός που αρρώστησε πριν από τον αγώνα με την Μπενφίκα, δυστυχώς πέθανε. Πάνω από όλα, τα συλλυπητήρια και οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια του φιλάθλου, τους αγαπημένους και τους φίλους του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τις ηρωικές προσπάθειές τους για την παροχή επείγουσας φροντίδας και την εκτίμησή μας στους επαγγελματίες ιατρούς, τους αεροπόρους και όλους τους υποστηρικτές μας κοντά στο περιστατικό για τη βοήθειά τους", ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ