ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αγνόησε επιδεικτικά τον διαιτητή στο φινάλε του τελικού του League Cup

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αγνόησε επιδεικτικά τον διαιτητή στο φινάλε του τελικού του League Cup
PRINT SCREEN

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Κρις Κάβαναγκ στον τελικό του League Cup και το έδειξε στο φινάλε, παρά την κατάκτηση του τροπαίου από την Λίβερπουλ, αποφεύγοντας να του σφίξει το χέρι.

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 1-0 της Τσέλσι στον τελικό του League Cup το απόγευμα της Κυριακής χάρη στο νικητήριο γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 118ο λεπτό και κατέκτησε το 10ο τρόπαιό της στο θεσμό (πολυνίκης), ωστόσο ο κόκκινος θρίαμβος δεν ήταν αρκετός για να κατευνάσει την οργή του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ απέναντι στον Κρις Κάβαναγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός ήταν πυρ και μανία με τον άρχοντα της αναμέτρησης, κρίνοντας πως είχε αδικήσει τους κόκκινους με συγκεκριμένες αποφάσεις, και φρόντισε να δείξει τη δυσφορία του στο φινάλε, όταν πλησίασε και έδωσε το χέρι του στους βοηθούς διαιτητές αλλά αγνόησε επιδεικτικά τον ίδιο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τον βγάλει στη σέντρα με δηλώσεις που έκανε στο "Sky Sports", στεκόμενος στην απόφασή του να μη δείξει καν φάουλ σε σκληρό μαρκάρισμα του Καϊσέδο στον Χράφενμπερχ, που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Ολλανδός μέσος από τον τελικό πάνω σε φορείο.

"Υπήρχαν δύο ομάδες που μάχονταν πολύ σκληρά και ο διαιτητής δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, έτσι είναι η κατάσταση. Λυπάμαι για αυτό που λέω, ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι θα βγάλουν ιστορία από αυτό αλλά δεν ήταν καν φάουλ; Δεν σφύριξε καν για να δώσει το φάουλ.

Ο γιατρός της ομάδας ήρθε σε μένα και είδα τη στάμπα από το πόδι στον αστράγαλο του Χράφενμπερχ. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να δώσεις μία κάρτα", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LEAGUE CUP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ