ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Φιρμίνο προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα για 20 εκατ. ευρώ

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζει στο Λίβερπουλ - Μπρέντφορντ
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζει στο Λίβερπουλ - Μπρέντφορντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μετά από επτά χρόνια ετοιμάζεται να αφήσει τη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα όσα γράφουν στην Αγγλία και την Ισπανία ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει προταθεί στην Μπαρτσελόνα για το προσεχές καλοκαίρι αντί 20 εκατ. ευρώ.

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να αφήσει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να αποχωρήσει από το Άνφιλντ το καλοκαίρι για 20 εκατομμύρια ευρώ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να έχει ήδη προσφερθεί στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Ο 30χρονος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ενώ σε συνδυασμό με τον ερχομό του Ντιόγκο Ζότα έχει δει τον χρόνο παιχνιδιού του να μειώνεται αυτή τη σεζόν, καθώς έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 από τους 22 αγώνες των Κόκκινων στην Premier League, εκ των οποίων τις τέσσερις βρέθηκε στο αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με την El Nacional, ο Γιούργκεν Κλοπ συμφώνησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει στην καριέρα του ο Βραζιλιάνος διεθνής, με την Μπαρτσελόνα να είναι ένθερμος παρατηρητής των εξελίξεων. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός κόουτς είναι ανοιχτός στην ιδέα να πουλήσει τον Φιρμίνο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ