ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο έντονος πανηγυρισμός του Κλοπ μπροστά στο Kop μετά από τη νίκη επί της Έβερτον

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ τη νίκη επί της Έβερτον | 24 Απριλίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ τη νίκη επί της Έβερτον | 24 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Το φινάλε του νικηφόρου ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ να πανηγυρίζει έντονα το 2-0 της Λίβερπουλ έχοντας για συμπαραστάτες τους οπαδούς που βρίσκονταν στο Kop.

Στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να σπάσει την άμυνα της Έβερτον όμως στο δεύτερο η Λίβερπουλ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και με τα γκολ των Ρόμπερτσον και Οριγκί, έφτασε σε ένα καθαρό 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ που την έφερε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (στο -1 από την Μάντσεστερ Σίτι).

Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους των ρεντς αφού ήταν επί της συμπολίτισσας, που κινδυνεύει μάλιστα και άμεσα με υποβιβασμό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μη χάνει την ευκαιρία πανηγυρίσει για μία ακόμα φορά μπροστά στο Kop.

Όπως συνηθίζει να κάνει μετά από εντός έδρας παιχνίδια, έτσι και αυτή τη φορά ο Γερμανός πλησίασε την εξέδρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους φίλους της ομάδας και έσφιξε δυνατά τις γροθιές του τέσσερις φορές (τα περίφημα fist bumps), για να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο πριν πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ