ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Με Σαλάχ, Μανέ και Ζότα η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ στο Θεράμικα

Οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Γουότφορντ | 2 Απριλίου 2022
Οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Γουότφορντ | 2 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ για τη μονομαχία της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα με φόντο τον τελικό του Champions League (3/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD). Στον πάγκο των κόκκινων ο Κώστας Τσιμίκας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο ραντεβού της Λίβερπουλ με την Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Champions League άρχισε, με τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνει γνωστή τη ενδεκάδα των κόκκινων για τον αγώνα στο Θεράμικα ((3/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από SPORT24) η οποία θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-0 στο Άνφιλντ για να οδηγήσει την ομάδα στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά στις πέντε τελευταίες σεζόν.

Πέντε αλλαγές έκανε ο Κλοπ στην 11άδα των ρεντς σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην Νιούκαστλ, με τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Τιάγκο, Φαμπίνιο και Σαλάχ να παίρνουν τη θέση των Γκόμεζ, Μάτιπ, Χέντερσον, Μίλνερ και Ντίας.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Τιάγκο, Ζότα Σαλάχ, Μανέ

Σημειώνεται πως ο Κώστας Τσιμίκας είναι στον πάγκο των αναπληρωματικών της Λίβερπουλ, μαζί με τους Κέλεχερ, Μίλνερ, Γκόμεζ, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Τζόουνς, Μιναμίνο, Ντίας, Οριγκί, Μάτιπ και Έλιοτ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ