ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η συμμετοχή του Νούνιες κόντρα στην Ρέιντζερς κόστισε 4,57 εκατ.ευρώ στους ρεντς

Λίβερπουλ: Η συμμετοχή του Νούνιες κόντρα στην Ρέιντζερς κόστισε 4,57 εκατ.ευρώ στους ρεντς
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η παρουσία του Ντάργουιν Νούνιες στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ματς με την Ρέιντζερς έφερε αυτόματα το ποσό των 4,57 εκατ.ευρώ στα ταμεία της Μπενφίκα, αφού ενεργοποιήθηκε ειδική ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε φανέλα βασικού στον Ντάργουιν Νούνιες στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική του Champions League και το γεγονός αυτό έκανε ιδιαιτέρως χαρούμενη την... πρώην ομάδα του, Μπενφίκα.

Αιτία, ένας όρος που μπήκε στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 23χρονος Ουρουγουανός στράικερ το περασμένο καλοκαίρι και ο οποίος προέβλεπε πως σε περίπτωση που έπιανε τις 10 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, αυτή ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει στους αετούς της Λισσαβώνας το ποσό των 4,57 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Νούνιες έφτασε τα 9 ματς στο ματς πρωταθλήματος με την Άρσεναλ την περασμένη Κυριακή (3 γκολ και 1 ασίστ σε αυτό το διάστημα) και το βράδυ της Τετάρτης έμελε να πιάσει τον πρώτο "στόχο", των 10 αγώνων, ενώ βάσει συμβολαίου η Μπενφίκα θα καρπωθεί άλλα 9,7 εκατομμύρια ευρώ με το που θα συμπληρώσει 60 ματς με την Λίβερπουλ.

Υπενθυμίζεται πως η Λίβερπουλ είχε συμφωνήσει να δώσει άμεσα 74.000.000 ευρώ στον πορτογαλικό σύλλογο για την αγορά του Νούνιες, με τις δύο ομάδες να βάζουν κάποιες ρήτρες στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που θα επέτρεπαν στην Μπενφίκα να κερδίσει περισσότερα χρήματα βάσει συμμετοχών του στην ομάδα του Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ