ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Φίλιπς ο νέος στόχος, μετά το "όχι" της Ντόρτμουντ για Μπέλιγχαμ

Λίβερπουλ: Φίλιπς ο νέος στόχος, μετά το "όχι" της Ντόρτμουντ για Μπέλιγχαμ
@2023 DAVE THOMPSON

Η Λίβερπουλ είδε την πρότασή της προς την Ντόρτμουντ για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να απορρίπτεται και στρέφει σιγά σιγά αλλού το ενδιαφέρον της, με τον Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται πλέον στο ραντάρ των κόκκινων.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ο διακαής πόθος της Λίβερπουλ και του Γιούργκεν Κλοπ προσωπικά για τον άξονα των κόκκινων ενόψει της νέας σεζόν, όμως η πρόταση προς την Ντόρτμουντ δεν έφτασε καν το μίνιμουμ των 100.000.000 ευρώ που είχαν ζητήσει οι Βεστφαλοί και έτσι ο παίκτης έγινε όνειρο θερινής νυκτός.

Την ώρα ωστόσο που Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ μοιάζουν ως οι επικρατέστεροι νέοι προορισμοί του, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν πτοείται και κοιτάζει ήδη άλλες επιλογές για το χώρο του κέντρου, με τα τελευταία ρεπορτάζ από τα αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Κάλβιν Φίλιπς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο λόγος για τον Άγγλο διεθνή μεσο που έκανε θραύση στο Euro 2020 με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας αλλά ο οποίος δεν έχει μπορέσει φέτος να βοηθήσει την Μάντσεστερ Σίτι χτυπημένος από τραυματισμούς, με τον πρώην άσο της Λιντς να μετράει μόλις 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τους κόκκινους να φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα από το Νησί, σκέφονται να προσφέρουν το ποσό των 40.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μάντσεστερ Σίτι, ποσό που είναι σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ πιο κάτω από όσα είχε δώσει το καλοκαίρι του 2022 η πρωταθλήτρια Αγγλίας για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ