ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Μπέλιγχαμ: Η Λίβερπουλ έκανε την πρώτη πρότασή της στην Ντόρτμουντ με οκταψήφιο ποσό

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Κολωνία | 1 Οκτωβρίου 2022
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Κολωνία | 1 Οκτωβρίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ άρχισε την επίθεσή της για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ, καταθέτοντας πρόταση.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Τζουντ Μπέλιγχαμ άρχισε. Η Λίβερπουλ κατέθεσε την πρώτη πρόταση στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού μέσου, ο οποίος θα αποτελέσει "μήλον της έριδος" το καλοκαίρι για τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.

Την ώρα που η Ρεάλ ετοιμάζει τη δική της κίνηση και σύλλογοι όπως η Παρί, η Μάντσεστερ Σίτι και άλλοι παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση, η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο, αποφασιστικό βήμα.

Σύμφωνα με το Caught Offside, το βήμα αυτό έχει ύψος 95.000.000 ευρώ, με τους "κόκκινους" να κάνουν υπέρβαση σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθούν να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής τους που κατέχει ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ με 84.650.000.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ήδη είναι 24 φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας και κάνει θραύση στην Bundesliga, με συνέπεια η Ντόρτμουντ να αξιώνει εννιαψήφιο ποσό. Αν και δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των "κόκκινων", μοιάζει βέβαιο η απόκρισή της να μην είναι θετική και να περιμένει κάτι παραπάνω τόσο από τους Άγγλους όσο και από όποιον άλλον σύλλογο θέλει να αποκτήσει έναν παίκτη έτοιμο να αφήσει το στίγμα του για χρόνια.

Το βέβαιο είναι ότι η Λίβερπουλ δεν μπορεί να ανέβει πολύ ψηλότερα, ειδικά από τη στιγμή που δύσκολα θα προλάβει το "εισιτήριο" του Champions League, με συνέπεια η υπόθεση Μπέλιγχαμ να μην έχει μεγάλο μέλλον για εκείνη, όπως αναφέρουν Times και Telegraph, και να αναζητεί ήδη άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ