ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ζητάει 150 εκατομμύρια για Μπέλιγχαμ, μάχη ανάμεσα σε Ρεάλ και Σίτι

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Κολωνία
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Κολωνία 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η αρχική τιμή πώλησης που έχει θέσει η Ντόρτμουντ για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι 150 εκατομμύρια ευρώ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι να δίνουν μονομαχία για να τον αποκτήσουν.

Δεν είναι κρυφό πως το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό, όσον αφορά στο ζήτημα του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Οι μνηστήρες εδώ και καιρό είναι πολλοί, όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν όσο πλησιάζουμε προς τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Ντόρτμουντ έχει θέσει την αρχική τιμή πώλησής του και αυτή ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που έκανε τη Λίβερπουλ να αποτραβηχτεί, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα με την AS, δύο είναι οι "μονομάχοι" για τα μάτια του 19χρονου Άγγλου μέσου. Προφανώς, οι πλούσιοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι μερένγκες έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους κινήσεις. Εκπρόσωποι της ισπανικής ομάδας έχουν συνομιλήσει ήδη με τον Τζουντ και έχουν τραβήξει τις κύριες "γραμμές" της διαπραγμάτευσης. Έχουν εξηγήσει στον Τζουντ, γιατί η Ρεάλ είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κάνει ακόμη κάποια κίνηση. Όμως το ισπανικό δημοσίευμα υπογραμμίζει πως οι πολίτες δεν φοβούνται να εκταμιεύσουν μεγάλο ποσό για να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή.

Τέλος, στο παιχνίδι θα μπορούσε να μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά υπό όρους, καθώς πρώτα θα έπρεπε να προχωρήσει σε πώληση ποδοσφαιριστών, όπως και να διαπραγματευτεί την τιμή του Μπέλιγχαμ με την Ντόρτμουντ.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ