ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Μπέλιγχαμ: "Εάν ένα παιδί ζητήσει μία Ferrari για τα Χριστούγεννα, του λες ότι δεν μπορείς να την αγοράσεις"

Κλοπ για Μπέλιγχαμ: "Εάν ένα παιδί ζητήσει μία Ferrari για τα Χριστούγεννα, του λες ότι δεν μπορείς να την αγοράσεις"
PRINT SCREEN

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έκανε μεν πρόταση στην Ντόρτμουντ για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ όμως οι πιθανότητες να τον κάνει δικό της δεν είναι με το μέρος της, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τον ξεκαθαρίζει με ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί το μεγάλο στόχο της Λίβερπουλ για το καλοκαίρι του 2023 και για αυτό το λόγο φέρεται να έκανε πριν μερικά 24ωρα πρόταση ύψους 95.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ, θέλοντας να προλάβει άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που ερίζουν για την απόκτησή του.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως οι Βεστφαλοί θα απορρίψουν την πρόταση από τη στιγμή που ζητούν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που φέρνει τους ρεντς σε μειονεκτική θέση από τη στιγμή που είναι δύσκολο να ανεβάσουν την προσφορά τους έχοντας πολύ λίγες πιθανότητες εξόδου στο νέο Champions League.

Όπως ήταν λογικό, ο Γιούργκεν Κλοπ δέχτηκε ερώτηση για τον 24χρονο διεθνή Άγγλο μέσο στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Λινς την ερχόμενη Δευτέρα (17/4), με τον Γερμανό να αφήνει να εννοηθεί πως είναι ουτοπία για την ομάδα του να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει στο σπριντ τους υπόλοιπους μνηστήρες.

"Δεν ξέρω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε. Εάν εάν παιδί ζητήσει μία Φεράρι για τα Χριστούγεννα του λες ότι δεν μπορούμε να την πληρώσουμε και δεν μπορείς να οδηγήσεις! Τι χρειαζόμαστε και τι θέλουμε προσπαθούμε σίγουρα να πάμε και να το πάρουμε.

Υπάρχουν ωστόσο στιγμές όπου πρέπει να αποδεχτείς πως κάτι δεν είναι πιθανό και να παραμερίσεις για να κάνεις διαφορετικά πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των κόκκινων.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ