ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φαμπίνιο, έμεινε εκτός ο Τιάγκο αλλά ελπίζει ο Κλοπ

Ο Φαμπίνιο και ο Τιάγκο πανηγυρίζουν σε ματς της Λίβερπουλ κόντρ στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 27 Απριλίου 2022
Ο Φαμπίνιο και ο Τιάγκο πανηγυρίζουν σε ματς της Λίβερπουλ κόντρ στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 27 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Φαμπίνιο πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (25/5) και θέτει υποψηφιότητα για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ, με τον Τιάγκο να μένει εκτός αλλά τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει πως υπάρχουν ελπίδες.

Η Λίβερπουλ φορτσάρει για το φινάλε της σεζόν που θα την βρει να διεκδικεί το ερχόμενο Σάββατο στο Παρίσι το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League κόντρα στην Ρεάλ (28/5, 22:00, LIVE από SPORT24), με τις δύο μεγάλες έγνοιες του Γιούργκεν Κλοπ να είναι οι Φαμπίνιο και Τιάγκο.

Ο πρώτος απουσίασε από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του έπειτα από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα, όμως πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (25/5) στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως ο Γερμανός μπορεί να τον υπολογίζει.

Το ίδιο ισχύει και για τους Φαν Ντάικ και Σαλάχ, που άφησαν πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ αντίθετα ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση για τους κόκκινους.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός μέσος τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους στο Λίβερπουλ - Γουλβς και έμεινε εκτός από τη σημερινή προπόνηση, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως έκανε χαλαρό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τον φυσιοθεραπευτή, Λι Νομπς, και τον Κλοπ να υποστηρίζει με δηλώσεις του στο "Bein Sports" ότι υπάρχουν ελπίδες.

Σημειώνεται πως κανονικά "παρών" στην προπόνηση δήλωσε και ο Τζο Γκόμεζ, με τον Άγγλο μπακ να δείχνει ετοιμοπόλεμος και όλα να συνηγορούν πως θα είναι ένας από τους παίκτες που θα κάτσουν στον πάγκο των αναπληρωματικών των ρεντς στον τελικό του Παρισιού.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ