ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έρχεται "Last Dance" ντοκιμαντέρ για τους τελευταίους μήνες του Κλοπ στο Άνφιλντ

Οπαδοί της Λίβερπουλ κρατούν πανό που απεικονίζει τον Γιούργκεν Κλοπ στο πλαίσιο αγώνα FA Cup με την Νόριτς | 28 Ιανουαρίου 2024
Οπαδοί της Λίβερπουλ κρατούν πανό που απεικονίζει τον Γιούργκεν Κλοπ στο πλαίσιο αγώνα FA Cup με την Νόριτς | 28 Ιανουαρίου 2024 @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ άναψε το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός μίνι ντοκιμαντέρ που θα αποκαλύπτει αθέατες πτυχές εντός των τειχών, θέλοντας να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τον Γιούργκεν Κλοπ πριν την αποχώρησή του από το "Άνφιλντ".

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ στο φινάλε της φετινής σεζόν, όπου θα συμπληρώσει σχεδόν εννέα χρόνια παρουσίας στο "Άνφιλντ", με τη διοίκηση των ρεντς να αποφασίζει να τον τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Αυτός είναι να επιτρέψει τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ το οποίο θα παρουσιάζει άγνωστες πτυχές μέσα στην ομάδα όπου ο Γερμανός προπονητής θα έχει περίοπτη θέση, με το εν λόγω ντοκιμαντέρ να αναμένεται να βγει στον αέρα μετά το τέλος της σεζόν.

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία θα είναι της London Entertainment, εταιρίας που ήταν υπεύθυνη και για άλλα ονομαστά ντοκιμαντέρ με αθλητικό περιεχόμενο (η ταινία για τον Μαραντόνα, το φιλμ για τον Τζέραρντ, η ιστορία της συντρόφου του Γουέιν Ρούνεϊ, Κόλιν), με τις κάμερες να ακολουθούν έτσι για τους επόμενους μήνες τον Κλοπ και τους παίκτες του για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα όπου θα "ενωθεί" το παρελθόν των κόκκινων με το παρόν τους.

"Από τη στιγμή που αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να παρέχουμε μια σπάνια ευκαιρία στους θεατές να έχουν μια πιο εσωτερική ματιά σε αυτό που κάνει αυτόν τον σύλλογο τόσο ξεχωριστό: τους ανθρώπους του, από τους οπαδούς μας μέχρι τους παίκτες μας και εκείνους που εργάζονται τόσο σκληρά πίσω από τα παρασκήνια. , έχοντας ως συνεχή επιδίωξη την επιτυχία της Λίβερπουλ.

Χάρη σε αυτή τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ, οι θεατές θα μπορούν να δουν αυτό που βλέπω κάθε μέρα σε αυτό το υπέροχο κλαμπ και να κατανοήσουν περισσότερο αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους", τόνισε στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ