ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Δύο επιζώντες του Χίλσμπορο αυτοκτόνησαν μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Σύμφωνα με τον Πίτερ Σκαρφ, από τον Οργανισμό στήριξης των επιζώντων του Χίλσμπορο, δύο άτομα που βρίσκονταν στην τραγωδία του 1989 αφαίρεσαν τη ζωή τους μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Ο τελικός του Champions League στο Παρίσι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ στιγματίστηκε για τα γεγονότα έξω από το Σταντ Ντε Φρανς πριν από την έναρξη του αγώνα.

Περίπου 15.000 φίλαθλοι της Λίβερπουλ είχαν μπλοκαριστεί στα εκδοτήρια και σε διάφορα σημεία ελέγχου και δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στο γήπεδο, με τα τουρνικέ να κλείνουν από την αστυνομία και να δημιουργείται χάος.

Τα γεγονότα ήταν αρκετά τραυματικά. Τόσο, που ο Πίτερ Σκαρφ, από τον Οργανισμό στήριξης των επιζώντων του Χίλσμπορο ανέφερε πως δύο επιζώντες της τραγωδίας του 1989 "κύλησαν" ξανά και αφαίρεσαν τη ζωή τους.

"Φέτος μόνο είχε τρεις αυτοκτονίες. Είναι πάρα πολλές. Ο ένας λίγο πριν από την επέτειο της τραγωδίας, δύο μετά τα γεγονότα στο Σταντ Ντε Φρανς" δήλωσε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: 'Έπρεπε να βάλουμε ανθρώπους σε θεραπεία από το Σταντ Ντε Φρανς. Δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ