CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ - Άγιαξ: Οι οπαδοί των ρεντς σεβάστηκαν την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ

Λίβερπουλ - Άγιαξ: Οι οπαδοί των ρεντς σεβάστηκαν την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η UEFA άναψε το πράσινο φως για να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ πριν από το ματς του Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Άγιαξ, με τους οπαδούς των ρεντς που βρέθηκαν στο Άνφιλντ να την τηρούν ευλαβικά.

Το βρετανικό έθνος βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες σε κατάσταση πένθους λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και το γεγονός αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο της χώρας, με όλους τους αγώνες της Premier League της 7ης αγωνιστικής, που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν το περασμένο τριήμερο να ανάβάλλονται.

Επιπλεον, υπήρξαν αναβολές αγώνων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής καθώς θα συνέπεφταν με την κηδεία της βασίλισσας ενώ στο πλαίσιο των αγώνων των βρετανικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης αυτό το τριήμερο, δόθηκε η άδεια από την UEFA για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.

Αυτό ακριβώς έγινε και το πλαίσιο του αγώνα της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ, αφού μπορεί να υπάρχουν αρκετοί οπαδοί των ρεντς που δεν τρέφουν φιλικά αισθήματα προς το θεσμό της μοναρχίας, ωστόσο οι πάνω από 53.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Άνφιλντ" το βράδυ της Τρίτης (13/9) σεβάστηκαν απόλυτα την ενός λεπτό σιγή στη μνήμη της Ελισάβετ.

Κάτι που η Λίβερπουλ θέλησε να δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τα τελευταία 24ωρα πως επιθυμούσε να συμβεί, αφού τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ όσο και ο Σερ Κένι Νταλγκλίς είχαν ζητήσει από τον κόσμο ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άγιαξ να σεβαστεί το πένθος και να τιμήσει τη μνήμη της βασίλισας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ