LIGUE 1

Λιόν - Σεντ Ετιέν 1-0: Δύσκολη νίκη στο ντέρμπι του Ροδανού

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σεντ Ετιέν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα Στέιντιουμ", Λιόν | Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σεντ Ετιέν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα Στέιντιουμ", Λιόν | Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 © 2022 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν επικράτησε της Σεντ Ετιέν στο ντέρμπι του Ροδανού πολύ πιο δύσκολα από όσο θα έπρεπε με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στη φετινή Ligue 1.

Η Λιόν δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στη Σεντ Ετιέν στο "Γκρουπάμα", όμως έκανε δύσκολο το ντέρμπι του Ροδανού και τελικά νίκησε μόλις με 1-0 για την 22η αγωνιστική της Ligue 1.

Το πέναλτι του Μουσά Ντεμπελέ στο 15' έμελε να είναι το μοναδικό τέρμα του αγώνα, παρότι οι "γκον" ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια και είχαν τις περισσότερες τελικές και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Η επιστροφή του Μπακαρί Σακό στους "στεφανουά" έπειτα από εννέα χρόνια (μπήκε στο ημίχρονο) δεν συνδυάστηκε με γκολ, με τους ουραγούς της βαθμολογίας να συνεχίζουν σε τροχιά υποβιβασμού, με την έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ