ΠΑΟΚ

Λίνο: "Ήθελα να στείλω την μπάλα συστημένη"

Λίνο: "Ήθελα να στείλω την μπάλα συστημένη"

Ο Αλβες Λίνο αναφέρθηκε στη σέντρα... ξυράφι για το κεφάλι του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που έφερε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Σαχτιόρ.

Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και έφερε τα πάνω κάτω, βοηθώντας τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην ανατροπή.

Super BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας, με σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

" Επρεπε να κερδίσουμε. Δεν είχαμε τίποτα άλλο ατο μυαλό μας, ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Επρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό", είπε αρχικά στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και πρόσθεσε για την σέντρα που έφερε το τέρμα του Βούκιτς:

" Ήθελα να στείλω την μπάλα συστημένη σε έναν από τους συμπαίκτες μου. Αυτό σκέφτηκα. Πήρα την μπάλα στα πόδια, σήκωσα το κεφάλι μου, είδα τον Βούκιτς που σήκωσε το χέρι του για να μου δείξει σε ποιο σημείο βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή και έκανα τη σέντρα. Ο Βούκιτς στην συνέχεια σκόραρε το νικητήριο γκολ που μας λύτρωσε".

Όσο για την επανεμφάνισή του ο Λίνο αρκέστηκε να πει: " Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Έμεινα ένα μήνα εκτός, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και όποτε κρίνει ο προπονητής μου θα είμαι στη διάθεση της ομάδας. Είμαι πολύ καλά τώρα και ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στο μέλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ