ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Λίνγκαρντ: "Είχα προτάσεις αλλά πήγα στην Νότιγχαμ επειδή μου έδειξαν αγάπη οι ιδιοκτήτες"

Λίνγκαρντ: "Είχα προτάσεις αλλά πήγα στην Νότιγχαμ επειδή μου έδειξαν αγάπη οι ιδιοκτήτες"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο "BBC" πως είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του όμως εκείνος ήθελε να μείνει στην Premier League και επέλεξε την Νότιγχαμ λόγω της αγάπης που του έδειξαν οι ιδιοκτήτες των ρεντς.

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο "Ολντ Τράφορντ" ο Τζέσε Λίνγκαρντ έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά το γεγονός πως η Γουέστ Χαμ τον πολιόρκησε, για να τον κάνει δικό της όπως και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 (με τη μορφή δανεισμού τότε), εκείνος προτίμησε την πρόταση της Νότιγχαμ.

Σύμφωνα με τους Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ, η απόφασή του υποκινήθηκε καθαρά από οικονομικούς λόγους, με τον 29χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό να διαψεύδει ωστόσο τον παραπάνω ισχυρισμό μέσω τοποθέτησής του σε εκπομπή του "BBC".

Όπως μάλιστα τόνισε, δεν είχε πρόταση μόνο από τα σφυριά αλλά και από το εξωτερικό, με τον ίδιο να επιλέγει τους ρεντς όχι λόγω χρημάτων αλλά λόγω της προσέγγισης που είχε από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

"Υπήρχαν αρκετές ακόμα επιλογές για μένα. Θα μπορούσα να πάω στο εξωτερικό για τα χρήματα αλλά θέλω να μείνω στην Premier League.

Μίλησα με τους ιδιοκτήτες και μου έδειξαν αυτή την αγάπη. Ήθελαν να έρθουν στο σπίτι μου, ήθελαν να έρθουν στο Λονδίνο και όλα αυτά έγιναν γρήγορα για να έρθουμε σε συμφωνία.

Όταν βλέπω τέτοια αγάπη, φυσικά και θα πω ναι", τόνισε ο Λίνγκαρντ, με τις δηλώσεις του να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενη τοποθέτησή του, που είχε τονίσει πως οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στο να πάει στην Νότιγχαμ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ