EUROPA LEAGUE

Λίνεν: "Μας αδίκησαν..."

Λίνεν: "Μας αδίκησαν..."
Λίνεν

Για αδικία έκανε λόγο ο Έβαλντ Λίνεν, μετά το τέλος του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ και την "σφαγή" της ομάδας του

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Έβαλντ Λίνεν, στις δηλώσεις μετά το ματς δεν μπορούσε να σταθεί στην ανάλυση του ματς από τη στιγμή που ο διαιτητής έφερε τον Πανιώνιο στο 64' να χάνει με 2-0 και να παίζει με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά, έδωσε σύνθημα για διπλό στην Αυστρία και πρόκριση στους "32".
"Είναι απίστευτο. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, αν και δεν είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία. Δεχτήκαμε ένα γκολ οφσάιντ, που είναι πεντακάθαρο. Χάσαμε την μπάλα στη συνέχεια με ανόητο τρόπο, ο Μάκος έτρεξε στον Αρντά, σε μια μάχη σώμα με σώμα και ο αντίπαλος κέρδισε το πέναλτι, που δεν υπήρχε.

Ήμασταν καλύτεροι και σε εκείνο το σημείο, "χάλασε" το παιχνίδι μας. Όποιος ακούσει το σκορ, θα νομίζει ότι έγινε ένα ξεκάθαρο ματς. Όμως, εγώ επαναλαμβάνω, ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ο κόσμος μας στηρίζει. Ήμασταν καλύτεροι, σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είμαι αισιόδοξος ότι θα βελτιωθούμε. Είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε ακόμα δύο ματς στον όμιλο. Πάμε για τη νίκη στη Βιέννη και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ότι μας απομένει", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, που μετά τη λήξη του αγώνα, γνώρισε την αποθέωση από περίπου 9000 "πάνθηρες".






Πλέον ο Πανιώνιος ταξιδεύει στην Αυστρία και την Βιέννη για να αντιμετωπίσει την Αούστρια και στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μπορντό.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ