ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίνεν:"Χάσαμε μοναδική ευκαιρία"

Λίνεν:"Χάσαμε μοναδική ευκαιρία"
Λίνεν, Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπορντό ο Έβαλντ Λίνεν

Ο προπονητής του Πανιωνίου χαρακτήρισε ως σημείο κλειδί για τον αγώνα την ευκαιρία που έχασε ο Κουμορτζί να κάνει το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι θα πρέπει η ομάδα του να ανακάμψει γρήγορα και να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.
" Χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου OYEΦΑ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και εκτός από τα δύο γκολ που σημειώσαμε, χάσαμε 3-4 ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα τέρματα", είπε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

" Η στιγμή κλειδί του αγώνα είναι στο 38', όπου ο Κουμορτζί έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να κάνει το 3-0 και στη κόντρα επίθεση η Μπορντό μείωσε 1-2.

Είναι πολύ κρίμα γιατί χάσαμε 3-4 ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι και τελικά αποδείχτηκε ότι η ισοπαλία θα μας ήταν αρκετή, αφού η Γαλατασαράι έμεινε στο 0-0 με την Αούστρια. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα όμως πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα".

Από την άλλη πλευρά, ο Λοράν Μπλαν τόνισε: " Αν εξαιρέσουμε το πρώτο κακό 15λεπτο, οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο προπονητής της ομάδας των Νέων πλέον θα έχει πιο μεγάλες προσδοκίες από αυτούς, αλλά έτσι πρέπει να συμβαίνει".






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ