ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λημνιός: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στο ματς με την ΑΕΚ"

Λημνιός: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στο ματς με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Λημνιός, κατέθεσε την πίστη και την αποφασιστικότητα των "πράσινων" ενόψει του αυριανού (24/4, 20:30) μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί στην OPAP Arena στον αυριανό (24/4, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική των playoffs περιμένει ο Δημήτρης Λημνιός, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του "τριφυλλιού" θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το δικό τους ποδόσφαιρο στο γήπεδο.

Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ μίλησε στην Cosmote TV και στο pregame του SportShow, υπογραμμίζοντας πως "...η φιλοσοφία της ΑΕΚ προέρχεται από τον προπονητή της. Γνωρίζουμε το στυλ της ΑΕΚ, πως παίζει man to man και πως πρεσάρει και πιέζει πάρα πολύ τον αντίπαλο. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στο ματς με την ΑΕΚ.

Θα πάμε να παίξουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο, αυτό που ξέρουμε, αυτό που βγάζουμε στα τελευταία παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως το «κλειδί» είναι το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση που θα έχουμε σ’ αυτό το ματς, διότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος της ΑΕΚ θα εμψυχώνει την ομάδα της, αλλά και εμείς όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ντέρμπι".

Ο Λημνιός ρωτήθηκε και για τη δική του πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Λαμία, συμπληρώνοντας: "Τον… παλιό Δημήτρη Λημνιό δεν τον έχετε δει ακόμη. Διότι για να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν, χρειάζομαι αγώνες συνεχόμενους και ρυθμό, για να φθάσω στο επίπεδο που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Ήταν θετικό ότι έπαιξα μετά από αρκετό καιρό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει στην χρονική στιγμή που μιλάμε είναι να παίρνω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, για να έχω κι εγώ περισσότερη αυτοπεποίθηση και να την βγάζω μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε γενικές γραμμές έκανα μια καλή εμφάνιση, θα συμφωνήσω ότι έλειπε το γκολ. Δεν το… ήθελε η μπάλα, τη μια πήγε στο δοκάρι, την άλλη έκανε ο Σίντκλεϊ προβολή απ’ το πουθενά, δεν τον είχα δει στα δύο μέτρα από την εστία. Το έβαλε ο Μπακασέτας… Ήμουν σίγουρος ότι θα πάει η μπάλα σ’ αυτόν. Είναι αυτό είναι που λέμε, θέλουμε παίκτες μέσα στην περιοχή. Κρατάω τη θετική εμφάνιση, τη νίκη της ομάδας, τους τρεις βαθμούς και σιγά- σιγά θέλω κι εγώ να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βοηθάω την ομάδα παραπάνω".

Απ’ την πλευρά του ο Γιάννης Κώτσιρας υπογράμμισε: "Σίγουρα η κάθε ομάδα θα έχει το πλάνο της. Εμείς θα έχουμε το δικό μας τακτικό κομμάτι, αλλά από εκεί και πέρα όπως ξέρετε στα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση, ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες, ποιος θα το θέλει πιο πολύ. Οπότε μένει να φανεί στο γήπεδο ποιος θα δώσει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να πάρει το παιχνίδι η ομάδα του".

Όσο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση του από τέσσερις ομάδες: "Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για εμάς που το ζούμε από μέσα. Ασφαλώς είναι πολύ ωραίο και για το ελληνικό πρωτάθλημα να γίνεται αυτό. Μακάρι κάθε χρόνο να συμβαίνει αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα και ελπίζω στο τέλος ο καλύτερος και ίσως και ο πιο τυχερός να καταφέρει να το κατακτήσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ