LIGUE 1

Λιλ - Ναντ 1-1: Μοιραίος ο Ντέιβιντ στο έκτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους πρωταθλητές

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιόλ για τη Ligue 2020-2021, Λιόν | Κυριακή 25 Απριλίου 2021
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιόλ για τη Ligue 2020-2021, Λιόν | Κυριακή 25 Απριλίου 2021 © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ απέτυχε να σκοράρει με πέναλτι στο 80ό λεπτό και η Λιλ έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ για τη Ligue 1.

Η Λιλ αγνοεί τη νίκη στη Ligue 1 από τις αρχές Οκτωβρίου και είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να διακόψει αυτό το αρνητικό σερί. Ο φετινός ηγέτης της, Τζόναθαν Ντέιβιντ, εκτέλεσε πέναλτι στο 80ό λεπτό με το σκορ απέναντι στη Ναντ στο 1-1. Ο Αλμπάν Λαφόν του είπε "όχι" και οι πρωταθλητές έμειναν για 6ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το "τρίποντο".

Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αφού η Λιλ δεν έκανε πολλά για να αξίζει τη νίκη και προσγειώθηκε απότομα ύστερα από τη νίκη επί της Ζάλτσμπουργκ για το Champions League, που τη φέρνει σε θέση πρόκρισης στα νοκ άουτ. Προηγήθηκε με τον Μπουράκ Γιλμάζ στο 9', αλλά τα "καναρίνια" ισοφάρισαν στο 24' και στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες για την ανατροπή, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Φάμπιο. Ο Βραζιλιάνος μπακ αποβλήθηκε στο 78' με απευθείας κόκκινη, όμως η απουσία του τελικά δεν φάνηκε.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ