ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λιλ διαπραγματεύεται με τον Βλαχοδήμο, η Μπενφίκα περιμένει

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σταντάρ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2020-2021 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σταντάρ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2020-2021 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ετοιμάζει "βαλίτσες" για να φύγει απ' την Μπενφίκα και η Λιλ είναι η ομάδα με την οποία άρχισε συζητήσεις.

Η πώληση του Μάικ Μενιάν στη Μίλαν έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στη θέση του τερματοφύλακα για τη Λιλ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν βρει τον υποψήφιο αντικαταστάτη και είναι συμπατριώτης του αναπληρωματικού, δηλαδή Έλληνας. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν αποκλείεται του χρόνου να είναι συμπαίκτης του Ορέστη Καρνέζη στο "Πιερ Μορουά", αν "καρποφορήσουν" οι συζητήσεις που άρχισαν εδώ και μερικές μέρες.

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από τον πορτογαλικό σύλλογο. Παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζεζούς εδώ και καιρό, με συνέπεια να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Έλληνας διεθνής είχε προαναγγείλει στο SPORT24 την αποχώρησή του τον περασμένο Μάρτιο και δεν αποκλείεται η Λιλ να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά Βλαχοδήμου, με την Μπενφίκα να μην... ενοχλείται με αυτό, παρότι υπάρχει συμβόλαιο ετών σε ισχύ. Εξάλλου, οι "αετοί" θα αποτελέσουν "αγκάθι" αργότερα, όταν ο ενδιαφερόμενος σύλλογος απευθυνθεί σε αυτούς για να τα βρουν στο ποσό της μεταγραφής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όταν προ ημερών διέρρευσε ενδιαφέρον της Ατλέτικο, κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ ρεπορτάζ για αξιώσεις ύψους 15.000.000 των Πορτογάλων, που ίσως πέσουν κατά 2-3 εκατομμύρια. Η Λιλ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και μοιάζει απίθανο να προσφέρει τέτοια ποσά στην Μπενφίκα. Η πώληση του Μενιάν, ενός εκ των κορυφαίων σε απόδοση την περσινή σεζόν σε όλη την Ευρώπη, έγινε για μόλις 13.000.000 συν μερικά μπόνους και οι "λιλουά" ψάχνουν μία πιο φθηνή λύση.

Οι συζητήσεις των δύο συλλόγων δεν έχουν αρχίσει ακόμα, όμως. Προηγούνται αυτές μεταξύ του παίκτη και της Λιλ, με τον Βλαχοδήμο να στρώνει το έδαφος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ