ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1: Κόλλησαν Λιόν και Μονπελιέ

Lyon's Maxwel Cornet celebrates after scoring his side's first goal during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse in Decines, outside Lyon, central France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Maxwel Cornet celebrates after scoring his side's first goal during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse in Decines, outside Lyon, central France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Οι Λιόν και Μονπελιέ έμειναν εντός έδρας ισόπαλες με τις Αμιάν και Μετς - αντίστοιχα - κι αμφότερες είδαν τη διαφορά από την τετράδα και τη Λιλ ν' αυξάνεται.

Η Λιλ νίκησε 1-0 τη Ρεν το βράδυ της Τρίτης (4/2) και όχι μόνο βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αλλά είδε τη διαφορά από τις ομάδες που την διεκδικούν ν' αυξάνεται.

Η Μονπελιέ υποδέχθηκε τη Μετς κι άνοιξε το σκορ με τον Σαβανιέ μόλις 13 λεπτά μετά από την έναρξη του ματ. Ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το τρίποντο. Το γκολ του Μπουλαγιά οδήγησε στο τελικό 1-1.

Δυο βαθμούς άφησε και η Λιόν, η οποία δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στην Αμιάν και μοιραία έμεινε στο 0-0. Ισόπαλο έληξε και το ματς στην Μπρεστ. Η τοπική ομάδα πανηγύρισε το βαθμό αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κι έμεινε και με παίκτη λιγότερο.

Ο Χουάνγκ άνοιξε το σκορ για τους Γιρονδίνους στο 10ο λεπτό, ενώ στο 68' αποβλήθηκε και ο Καστελετό. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, βρήκαν το γκολ και έφθασαν στο 1-1 με το αυτογκόλ του Μπενίτο. Βαθιά ανάσα για τη Νιμ, η οποία υποδέχθηκε την Ντιζόν και τη νίκησε 2-0.

Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης - βρίσκεται στην 18η που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής - ωστόσο ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ντεμπούτο με τους φιλοξενούμενους έκανε ο Αλγερινός πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Γιασίν Μπενζιά.

Ισόπαλο 1-1 έληξε στο ματς της Ρεμς με τη Νις. Η Στασμπούρ πέρασε με 1-0 από την έδρα της ουραγού, Τουλούζ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά ο Ευθύμης Κουλούρης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου

Μονακό - Ανζέ 1-0 (18' Γιόβετιτς)

Λιλ - Ρεν 1-0 (4' Ρεμί)

Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2 (68' Σιμόν / 29' Ντι Μαρία, 57' Κέρερ)

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

Τουλούζ - Στρασμπούρ 0-1 (76' Μαζίντ)

Μονπελιέ - Μετς 1-1 (13' Σαβανιέ, 80' Μπουλαγιά)

Λιόν - Αμιάν 0-0

Νιμ - Ντιζόν 2-0 (4' Μπενραού, 44' Ρου)

Μπρεστ - Μπορντό 1-1 (80' αυτ. Μπενίτο / 10' Χουάνγκ)

Ρεμς - Νις 1-1 (77' Αμπντελαμίντ / 50' Λεές Μελού)

Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραυματίας ο Νεϊμάρ μετά το πολυτελές πάρτι γενεθλίων

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ