ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόκο: "Οι πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου"

Argentina's River Plate Ignacio Scocco celebrates scoring against Argentina's Lanus during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 24, 2017. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's River Plate Ignacio Scocco celebrates scoring against Argentina's Lanus during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Oct. 24, 2017. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Νάτσο Σκόκο αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο δικέφαλου του δεξιού ποδιού και τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασε.

Ήθελε σαν τρελός να αγωνιστεί στους τελικούς του Copa Libertadores, ομως τελικά δεν τα κατάφερε. Τουλάχιστον, οι συμπαίκτες του Νάτσο Σκόκο έκαναν το καθήκον τους κατακτώντας τον τίτλο και για αυτόν.

Το διάστημα που μεσολάβησε πριν από τους τελικούς με την Μπόκα, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής ήταν από τα πιο δύσκολα στην καριέρα του 33χρονου επιθετικού.

"Πέρασε αρκετός καιρός από τον πρώτο τελικό. Νομίζω ότι ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου. Ο τραυματισμός μου άρχισε με μία ενόχληση στον αγώνα με την Γκρέμιο, τον οποίο δεν ήθελα να χάσω και εξακολουθώ μέχρι σήμερα να έχω πρόβλημα. Είμαι ευτυχισμένος από την κατάκτηση του τροπαίου", ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ