Ρίβερ - Μπόκα: Έκλεισε το "Bombonera" και δεν μπορεί να γίνει απονομή σε περίπτωση κατάκτησης τίτλου

Το "Bombonera" γέμισε ασφυκτικά στην τελευταία ανοικτή προπόνηση της Μπόκα πριν το δεύτερο τελικό του Copa Libertadores, η δημοτική αρχή το έκλεισε λόγω υπερβολικής προσέλευσης κι έτσι οι "σενέισες" δεν θα μπορέσουν κάνουν απονομή - σε περίπτωση κατάκτησης - τίτλου στο γήπεδό τους.

Οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς έλαβαν τεράστια ώθηση από τους οπαδούς τους, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το "Bombonera" (υπολογίζεται ότι 10.000 έμειναν έξω, καθώς δεν χωρούσε άλλους) στην τελευταία ανοικτή προπόνηση πριν το μεγάλο δεύτερο τελικό με τη Ρίβερ (24/11, 22:00) στο "Monumental" για το Copa Libertadores.

Η υπερβολική προσέλευση, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα η δημοτική αρχή του Μπουένος Άιρες να κλείσει το γήπεδο των "σενέισες". Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που η Μπόκα Τζούνιορς κατακτήσει τον τίτλο, δεν θα μπορέσει να κάνει απονομή στο γήπεδό της, όπως είχε σχεδιάσει η διοίκησή της.

"Ενημερωθήκαμε για την απόφαση. Οι δικηγόροι της ομάδας μελετούν την αντίδρασή μας. Θα καταθέσουμε έφεση", υποστήριξε ο πρόεδρος, Ντανιέλ Ανχελίσι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλο το καυτό σεξ που είδαμε στο Game of Thrones

Έχουμε τους αριθμούς και τα διαγράμματα που αποκαλύπτουν την πλούσια σεξουαλική δράση των πρώτων 7 σεζόν της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ