Ρίβερ - Μπόκα: Γέμισε το "Bombonera" στην τελευταία προπόνηση (VIDEO)

Το γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς, "Bombonera", γέμισε δύο ημέρες πριν το δεύτερο μεγάλο τελικό με τη Ρίβερ (24/11, 22:00) από οπαδούς των "σενέισες" που παρακολούθησαν την τελευταία ανοικτή προπόνηση κι εμψύχωσαν τους παίκτες. (VIDEO)

Μπορεί ο δεύτερος μεγάλος τελικός του Copa Libertadores - ο πρώτος έληξε 2-2 - να διεξάγεται στο γήπεδο της Ρίβερ, "Monumental" (24/11, 22:00), αλλά δύο ημέρες πριν την έναρξή του το γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς, "Bombonera", ήταν αυτό που γέμισε.

Καθώς οι οπαδοί των "σενέισες" δεν μπορούν να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο της Ρίβερ - έτσι κι αλλιώς είναι οι πρώτοι τελικοί στην ιστορία της διοργάνωσης χωρίς παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων - το ενδιαφέρον τους επικεντρώθηκε στην τελευταία ανοικτή προπόνηση της Πέμπτης (22/11).

Άλλωστε, είχαν σχηματιστεί ουρές από τα ξημερώματα (έξι το πρωί τοπική ώρα) και κάποιοι περίμεναν δώδεκα ώρες μέχρι το άνοιγμα της θύρας. Το "Bombonera" γέμισε σταδιακά, και οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες του Γκιγέρμο Μπάρος Στσελότο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ