ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρώην φορ του Άρη που προτιμά να κόψει τη μπάλα από το να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα!

Ο πρώην φορ του Άρη που προτιμά να κόψει τη μπάλα από το να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα!
ΔΣΑ

Ο άλλοτε επιθετικός του Άρη, Σεμπαστιάν Αμπρέου, ρωτήθηκε για το απόλυτο ντέρμπι της Ρίβερ με την Μπόκα που θα κρίνει τη νικήτρια του Κόπα Λιμπερταδόρες και προσέφερε μία απολαυστική ατάκα!

Έχει αγωνιστεί σε Ουρουγουάη, Αργεντινή, Ισπανία, Βραζιλία, Μεξικό, Ισραήλ, Ελλάδα, Ισημερινό, Παραγουάη, Ελ Σαλβαδόρ και Χίλη φορώντας τη φανέλα 26 διαφορετικών ομάδων, ενώ μετράει συνολικά οκτώ κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην τεράστια καριέρα του.

Έχει επίσης πανηγυρίσει την κατάκτηση του Copa America με την εθνική Ουρουγουάης το 2011 και την 4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο έναν χρόνο νωρίτερα και είναι συνολικά ο έκτος μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της "σελέστε".

Ο πρώην φορ του Άρη που προτιμά να κόψει τη μπάλα από το να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα!
EUROKINISSI

Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Αμπρέου, με τον επονομαζόμενο "Λόκο" να συνεχίζει ακάθεκτος και απτόητος στα 42 του χρόνια και να δηλώνει ορεξάτος και για άλλες ποδοσφαιρικές προκλήσεις στη συνέχεια. Κάνοντας όμως αυτή τη δήλωση, μήπως συμπεριλάμβανε στη λίστα του και την Μπόκα Τζούνιορς;

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΜΠΡΕΟΥ
ΑΡΗΣ - ΑΕΚ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΜΠΡΕΟΥ EUROKINISSI

Μην αυταπατάστε! Ούτε που θέλει να ακούει για την Μπόκα ο άλλοτε επιθετικός της Ρίβερ (2008-09) αλλά και του Άρη (τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2009 από τους "μιλιονάριος" αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει για πάνω από έξι μήνες), ο οποίος εξέφρασε μάλιστα την αντιπάθειά του για τους "κιτρινομπλέ" του Μπουένος Άιρες με εντυπωσιακό τρόπο.

Sebastian Abreu of River Plate of Argentina celebrates hiis second goal against Defensor Sporting of Uruguay during a Copa Sudamericana soccer match in Montevideo, Uruguay, Thursday, Sept. 29, 2008. (AP Photo/Andres Brum)
Sebastian Abreu of River Plate of Argentina celebrates hiis second goal against Defensor Sporting of Uruguay during a Copa Sudamericana soccer match in Montevideo, Uruguay, Thursday, Sept. 29, 2008. (AP Photo/Andres Brum) AP PHOTO/ANDRES BRUM

"Εάν έπρεπε να παίξω για την Μπόκα Τζούνιορς; Μάλλον θα προτιμούσα να σταματήσω το ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός (αγωνίζεται αυτή την περίοδο στην χιλιανή Ντεπόρτες Μαγκαγιάνες), για τον οποίο το να παίζει ποδόσφαιρο είναι συνώνυμο του να... αναπνέει!

Aris', Abreu S., and Boca Juniors Gaitan N. fight for the ball during a friendly soccer match at the Kleanthis Vikelidis stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Wednesday, Aug. 5, 2009. (AP Photo/Nikolas Giakoumidis)
Aris', Abreu S., and Boca Juniors Gaitan N. fight for the ball during a friendly soccer match at the Kleanthis Vikelidis stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Wednesday, Aug. 5, 2009. (AP Photo/Nikolas Giakoumidis) EUROKINISSI

Μένει να δούμε αν θα πάρει μεγάλη χαρά το βράδυ του Σαββάτου με την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες από την Ρίβερ στο σπίτι της, το "Μονουμεντάλ", ώστε να γίνει για τέταρτη φορά στην ιστορίας της πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής ή η Μπόκα θα γράψει ιστορία με την κατάκτηση του 7ου Λιμπερταδόρες που θα την φέρει στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με την Ιντεπεντιέντε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ