ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβαντόβσκι: "Θέλω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου"

Λεβαντόβσκι: "Θέλω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, σε δηλώσεις του στο γερμανικό τύπο, παραδέχθηκε πως θέλει να μετακομίσει σ' ένα μεγαλύτερο σύλλογο, καθώς επιθυμεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Πολωνός, διεθνής επιθετικός, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, μίλησε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το μέλλον του. Παραδέχθηκε μάλιστα, ότι θέλει να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ, ώστε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση.

Ο Λεβαντόβσκι, ναι μεν έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι του χρόνου, όμως βρίσκεται με με το ένα πόδι στη Μπάγερν Μονάχου.

"Η Ντόρτμουντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πάντα θα αγαπώ και θα σέβομαι, αλλά τώρα θέλω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου", ήταν τα λόγια του Πολωνού.

"Ελπίζω όλα να διευθετηθούν όλα γρήγορα και να μπορέσω να μετακομίσω σε κάποια μεγάλη ομάδα το καλοκαίρι", συνέχισε ο Λεβαντόβσκι, χωρίς όμως να φανερώσει σε ποια.

Ο Πολωνός, αγωνίστηκε 3 σεζόν στη Ντόρτμουντ, έχοντας στεφθεί δυο φορές πρωταθλητής Γερμανίας και φέτος τη βοήθησε τα μέγιστα, να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Champions League.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ