ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Λεβαντόβσκι: "Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, σέβομαι πέραν κάθε μέτρου τον Μέσι"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο επιθετικό του 2021 © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση στο Kicker, εξηγώντας ότι δεν άφησε κάποια μομφή εις βάρος του Λιονέλ Μέσι για όσα είπε ο Αργεντινός στην απονομή της Χρυσής Μπάλας.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο πολωνικό τηλεοπτικό δίκτυο Sportowym και στο οποίο φερόταν να αμφισβητεί την πρόθεση των καλών λόγων του Λιονέλ Μέσι για το πρόσωπό του στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Ο επιθετικός της Μπάγερν ήρθε δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία, χάνοντας για λίγους ψήφους το πολύτιμο τρόπαιο από τον Αργεντινό. Ο τελευταίος δήλωσε ότι θα ήθελε ο Λεβαντόβσκι να πάρει τη Χρυσή Μπάλα του 2020, που δεν απονεμήθηκε σε κανέναν, διότι αξίζει, κάτι που συζητήθηκε στη συνέντευξη του διεθνή Πολωνού.

"Ήσουν ο νικητής πέρυσι και το France Football θα έπρεπε να σου δώσει το βραβείο. Το αξίζεις, πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου", είπε ο Μέσι μετά την παραλαβή του τροπαίου του. "Θα ήθελα η δήλωσή του να είναι ειλικρινής, όχι κενά λόγια", ήταν το σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Λεβαντόβσκι.

Σε νέα δήλωσή του στο Kicker, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής βάζει τα πράγματα στη θέση του: "Η δήλωσή μου, την οποία έκανα σε συνέντευξη με έναν πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό, έχει παρερμηνευτεί. Ποτέ δεν ήθελα να πω ότι τα λόγια του Λιονέλ Μέσι δεν ήταν σοβαρά ή ειλικρινή. Τουναντίον, με άγγιξαν πολύ και είμαι χαρούμενος για το λόγο του Λιονέλ Μέσι στην τελετή στο Παρίσι, στην οποία εξέφρασε ότι, κατά την άποψή του, άξιζα τη Χρυσή Μπάλα του 2020. Απλά ήθελα να εκφράσω ότι προφανώς θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν εισακουστούν τα λόγια του Μέσι. Σέβομαι και εκτιμώ τον Λιονέλ Μέσι πέραν κάθε μέτρου και για ακόμα μια φορά τον συγχαίρω για τη νίκη του στη Χρυσή Μπάλα 2021".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ