ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λεβαντόβσκι για το μήνυμα στους Ρώσους οπαδούς: "Δεν το πρόσεξαν όσο θα έπρεπε, έμεινα έκπληκτος"

Λεβαντόβσκι για το μήνυμα στους Ρώσους οπαδούς: "Δεν το πρόσεξαν όσο θα έπρεπε, έμεινα έκπληκτος"
@2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μίλησε σε Μέσο της Πολωνίας για το VIDEO που προκάλεσε σάλο με τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Αλεχάντρο Μπαλντέ να ευχαριστούν στα ρωσικά, φιλάθλους της χώρας για την υποστήριξή τους και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε μέτωπο με τις ουκρανικές ομάδες, λόγω του ευχαριστήριου μηνύματος στα ρωσικά του Σέρτζι Ρομπέρτο και του Αλεχάντρο Μπαλντέ προς τους Ρώσους φιλάθλους των μπλαουγκράνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφράσει ξεκάθαρες θέσεις κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία, μίλησε σε Μέσο της Πολωνίας για το συγκεκριμένο ζήτημα και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι υπήρχαν παραλείψεις από την ομάδα με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η "εξέλιξη", αλλά και για το γεγονός ότι σχεδιάζει δράση για να αλλάξει την κατάσταση.

"Έμαθα σχετικά με αυτό το VIDEO μετά από λίγη ώρα. Να το θέσω ήπια. Ήμουν πολύ έκπληκτος. Ρώτησα την ομάδα γι' αυτή την κατάσταση και γνωρίζω ότι δεν ήταν η επίσημη θέση της, αλλά μια δήλωση που έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τα Μέσα που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της La Liga.

Σε καταστάσεις σαν αυτή, συχνά δε ξέρεις ακόμα και σε ποιον μιλάς (αναφερόμενος στους παίκτες). Αυτό φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί ξεκάθαρα δεν το πρόσεξαν και σαν αποτέλεσμα κατέληξε πολύ άσχημα. Την ίδια στιγμή, από όσο ξέρω, η ομάδα σκοπεύει να λάβει δράσεις για τη συγκεκριμένη κατάσταση που δημιουργήθηκε", ήταν τα λόγια του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ