ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Ρομπέρτο και Μπαλντέ ευχαρίστησαν φιλάθλους από τη Ρωσία για την υποστήριξή τους και άνοιξαν μέτωπο με Σαχτάρ και Ντιναμό

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο
Ο Σέρτζι Ρομπέρτο PRINT SCREEN

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε ένα VIDEO με τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Αλεχάντρο Μπαλντέ να ευχαριστούν φίλους των μπλαουγκράνα από τη Ρωσία, μιλώντας στα ρωσικά και δέχθηκαν επίθεση από τη Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ. Οι Καταλανοί κατέβασαν το VIDEO.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να μαίνεται, με τις ρωσικές δυνάμεις να μη σταματούν τις επιθέσεις στην ουκρανική επικράτεια.

Ωστόσο, η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται κανονικά σε όλες τις χώρες, με τη Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο κορυφαίων ουκρανικών ομάδων, της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Καταλανοί ανέβασαν ένα VIDEO με τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Αλεχάντρο Μπαλντέ, οι οποίοι μιλούν στα ρωσικά και ευχαριστούν τους Ρώσους υποστηρικτές τους.

Η Ντινάμο Κιέβου ανέβασε ένα post στο οποίο καλεί την Μπαρτσελόνα να δηλώσει συμμετοχή στο ρωσικά πρωτάθλημα, ενώ η Σαχτάρ σε μια σειρά από tweet έκανε αναφορά στον πρώην παίκτη της, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και τον ρωτά αν αυτό ήταν φυσιολογικό.

Οι αναρτήσεις των Σαχτάρ και Ντινάμο Κιέβου:

Το VIDEO για το οποίο υπήρξε η κατακραυγή:

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ