LA LIGA

Λεβάντε - Μπέτις 2-4: Επίδειξη δύναμης από τους Ανδαλουσιανούς στην έδρα της ουραγού

Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν γκολ σε ματς του Europa League κόντρα στην Φερεντσβάρος | 25 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μπέτις πανηγυρίζουν γκολ σε ματς του Europa League κόντρα στην Φερεντσβάρος | 25 Νοεμβρίου 2021 @2022 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Η Μπέτις επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία με 4-2 στην έδρα της ουραγού Λεβάντε και επέστρεψε στις επιτυχίες, γεγονός που την εδραίωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Η Μπέτις χρειαζόταν πάση θυσία μία τονωτική ένεση μετά από την εντός έδρας ήττα από την Βιγιαρεάλ την περασμένη εβδομάδα και η Λεβάντε την προσέφερε απλόχερα.

Απέναντι στην ουραγό και χειρότερη ομάδα της φετινής La Liga, το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν είχε πρόβλημα να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και το φινάλε της αναμέτρησης στο "Ciudad de Valencia" βρήκε τους πράσινους της Σεβίλλης να επικρατουν με 4-2, πανηγυρίζοντας την έβδομη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα και 13η συνολικά στις πρώτες 24 αγωνιστικές.

Οι βερδιμπλάνκος ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και ανταμείφθηκαν με τρία γκολ με τους Φεκίρ (14'), Γκονθάλεθ (29') και Καρβάλιο, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να μην πετούν πάντως λευκή πετσέτα και με δύο γκολ του Γκόμεθ, στο φινάλε του πρώτου μέρους και στις αρχές του δεύτερου, να δίνουν νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, με τον σούπερ φορμαρισμένο Φεκίρ να σημειώνει δεύτερο προσωπικό γκολ γράφοντας το 4-2 για την ομάδα του στο 49' (μετράει πλέον 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ στη φετινή La Liga) και την Λεβάντε να δέχεται την χαριστική βολή στο 74ο λεπτό με την αποβολή του Σολδάδο.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Καρδένας, Βέθο (40' Ρόμπερ), Ντουάρτε, Κάσερες (66' Σολδάδο), Μιραμόν (73' Πούμπιλ), Μάλσα, Μελέρο (73' Πεπέλου), Σον, Ντε Φρούτος, Μοράλες, Γκόμεθ (66' Μπάρντι)

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μπεγερίν, Πετσέλα, Μπάρτρα, Μορένο, Γκονθάλεθ, Καρβάλιο (80' Ρουιμπάλ), Ρόδρι (66' Γουαρδάδο), Φεκίρ, Τέγιο (66' Λάινεθ), Ιγκλέσιας (66' Ζοσέ)

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ