LA LIGA

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ 0-0: Δοκάρια και τερματοφύλακες κράτησαν το μηδέν

Ο Βινίσιους της Ρεάλ μονομαχεί με τον Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Βινίσιους της Ρεάλ μονομαχεί με τον Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Βιγιαρεάλ και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες για πέμπτο σερί παιχνίδι στο "Θεράμικα", εξαιτίας των δοκαριών και των δύο τερματοφυλάκων που βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Βιγιαρεάλ και Ρεάλ έφεραν τη... συνήθη ισοπαλία τους στο "Θεράμικα" και το 0-0 για την 24η αγωνιστική της La Liga κρατά τους γηπεδούχους πίσω στη μάχη του Champions League και τους φιλοξενούμενους σε κοντινή απόσταση από τη Σεβίλλη στη μάχη του τίτλου.

Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να προηγηθεί, με το δοκάρι του Ντανζούμα στο 18' και το σουτ του Αλμπέρτο Μορένο στο 38' που απέκρουσε ο Τιμπό Κουρτουά. Στον αντίποδα, η Ρεάλ είχε μοναδική καλή στιγμή το τετ α τετ του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Χερόνιμο Ρούλι στο 42' που βγήκε νικητής ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 2ο μέρος, οι "μερένγκες" ήταν καθολικά κυρίαρχοι, είχαν μια καλή στιγμή με τον Μάρκο Ασένσιο κι ένα δοκάρι με τον Μπέιλ έπειτα από επέμβαση του Ρούλι, όμως αφού δεν σημείωσαν γκολ, έδωσαν θάρρος στους γηπεδούχους να βγουν από το γήπεδό τους. Οι ευκαιρίες του "κίτρινου υποβρυχίου" δεν είχαν αντίκρυσμα. Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή, με τον Λούκα Γιόβιτς να έχει δοκάρι και στην επαναφορά, ο Νάτσο πλασάρει, αλλά ο Σερζ Οριέ σε κενή εστία σώζει βέβαιο γκολ. Για πέμπτο σερί παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο οι δύο ομάδες αναδεικνύονται ισόπαλες.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ