ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός: Ο Πολέτο έκανε το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό

Ο Λούκας Πολέτο του Λεβαδειακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λούκας Πολέτο του Λεβαδειακού πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Πολέτο άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Λεβαδειακός σόκαρε τον Ολυμπιακό μόλις στο 3ο λεπτό, αφού πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Λούκας Πολέτο, στο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε πάσα από τον Παναγιώτης Λινάρδος που άφησε πίσω του τον Ρούμπεν Σεμέδο, απέφυγε όμορφα τον Πιερ Κούντε από αριστερά κι εντός περιοχής, πλάσαρε τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον και έγραψε το 1-0.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ