ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Νέος μεγάλος χορηγός για την ομάδα της Βοιωτίας

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν στο φιλικό με τον Ατρόμητο
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν στο φιλικό με τον Ατρόμητο LEVEDEIAKOS FC

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία ενόψει της παρουσίας του στη Super League 1 με τη betshop να είναι ο βασικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας.

Ο Λεβαδειακός είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη Super League και την πρεμιέρα του σε αυτή και την Παρασκευή (19/8) ανακοίνωσε το βασικό χορηγό του για την επόμενη σεζόν που θα είναι η betshop. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους που θα περιλαμβάνει και αρκετές δράσεις στη διάρκεια της σεζόν. \

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Το Betshop ως o ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας μας, θα μας συνοδεύσει στους στόχους και στην πορεία μας στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας!

Σε κλίμα ενθουσιασμού έγιναν οι πρώτες δηλώσεις της συνεργασίας, η οποία περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες που υπόσχονται μοναδικές στιγμές στο φίλαθλο κοινό.

"Δεν είναι μόνο οι εκπλήξεις προς το καλύτερο που μας χαρακτηρίζουν, είναι και οι υποστηρικτές του αγώνα που κάνουμε για μία ολοένα καλύτερη ομάδα και για ένα ολοένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε το Betshop για τη χορηγία στην ομάδα μας. Με υπερηφάνεια θα φορέσουμε το σήμα στη φανέλα μας σε αυτήν τη νέα εποχή που ξεκινάει. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου που πιστεύουν σε εμάς και δεν θα τους διαψεύσουμε", δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Κολοκυθάς εκ μέρους της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας, η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr, δήλωσε:

"Από σήμερα αποκτήσατε ένα νέο συμπαίκτη. Καταχειροκροτούμε την άνοδo σας. Ο Λεβαδειακός επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Superleague 1, και δίκαια αυτό γεμίζει όλους με ενθουσιασμό! Συγχαρητήρια σε εσάς, στην ομάδα, σε όλους τους αγωνιστικούς παράγοντες και πάνω απ’ όλα στους φιλάθλους! Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό και στηρίζουμε την προσπάθειά σας. Είμαστε δίπλα σας στη νέα εποχή!"

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ