ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Έμεινε ελεύθερος ο Αραβίδης

Ο Χρήστος Αραβίδης
Ο Χρήστος Αραβίδης INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χρήστος Αραβίδης αποτελεί παρελθόν από τον Λεβαδειακό, καθώς οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του 35χρονου επιθετικού.

Ο Αραβίδης ήταν μέλος της περσινής ομάδας που κατέκτησε την άνοδο στη Super League, ωστόσο είχε μόλις δύο συμμετοχές λόγω ρήξης χιαστού. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Χρήστου Αραβίδη, ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μίχαλ Σκβάρκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της Χρήστο Αραβίδη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της πορείας του.

Μετά τη λύση του συμβολαίου του, ο Χρήστος Αραβίδης δήλωσε: "Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας για τη συνεργασία μας και τη στήριξή του προς εμένα σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα… καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Εις το επανιδείν".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ