ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λέτσε - Ολυμπιακός Κ19 1-3: Deja Vu και πρόκριση στον 2ο γύρο του Youth League με αδέρφια Κωστούλα και Μουζακίτη

Μουζακίτης και Κωστούλας πανηγυρίζουν γκολ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ Κ19
Μουζακίτης και Κωστούλας πανηγυρίζουν γκολ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ Κ19 EUROKINISSI SPORTS

Μία εύκολη βραδιά είχε ο Ολυμπιακός Κ19 στην Ιταλία, αφού με σκόρερ τον Μουζακίτη και τα αδέρφια Κωστούλα επικράτησε στη ρεβάνς 3-1 της Λέτσε (3-1 στο πρώτο ματς) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Youth League.

Ο Ολυμπιακός Κ19 πανηγύρισε την Τετάρτη (25/10) την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Youth League, καθώς επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Λέτσε με 3-1, με σκόρερ τον Μουζακίτη και τα αδέρφια Κωστούλα. Στο πρώτο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι είχαν επίσης, πάρει τη νίκη εντός έδρας με 3-1.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα βρεθούν απέναντι στην Γκαμπάλα, που επιβλήθηκε 1-0 της Πούσκας και σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο ματς πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου στο Αζερμπαϊτζάν κι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στον Ρέντη στις 29 του ίδιου μήνα.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα από τα 11 βήματα. Ο Λάμπινεν Σκάουγκ ανέτρεψε τον Χαράλαμπο Κωστούλα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μουζακίτης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ήταν εύστοχος κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 19ο λεπτό του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουζακίτη, ο Κωνσταντίνος Κωστούλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η Λέτσε μείωσε προσωρινά με τον Χελμ στο 60', όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Χαράλαμπο Κωστούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Κ19: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκάτες, Κουτσογούλας, Μπάκουλας (86' Τανούλης), Μουζακίτης (80' Ντάμα), Αλαφάκης, Παπακανέλλος (66' Λιατσίκουρας), Πνεβμονίδης (80' Δρόσος), Χ. Κωστούλας (86' Λίγδας).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ