ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Λέτο: "Φήμες τα όσα ακούγονται"

Λέτο: "Φήμες τα όσα ακούγονται"
λετο

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν δυσαρεστημένο από τον ΟΣΦΠ έβαλε ο Λέτο. Κουτσιανικούλης: "Εντυπωσιάστηκα"

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς από την πλευρά του τόνισε ότι ακόμα και η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν κρίνει τίποτα, ενώ ο Δασκαλάκης δήλωσε... κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Λέτο: "Προσπαθώ να προσφέρω στην ομάδα. Δεν ήμουν σε καλό ρυθμό. Θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είναι πολύ δύσκολος ο αντίπαλός μας (Παναθηναϊκός), αλλά νιώθω ότι είμαστε έτοιμοιΔεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και με την ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στην Ελλάδα. Θέλω πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας".



Ντουντού: " Ήμουν συγκεντρωμένος. Χαίρομαι πολύ για το πρώτο γκολ που πέτυχα. Δύσκολο να εξηγήσω γιατί εκτός έδρας έχουμε προβλήματα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟ είναι μεγάλη μέρα για έμας. Λατρεύω τα ντέρμπι και έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Μου θυμίζει τα μεγάλα βραζιλιάνικα ντέρμπι στα οποία πάντα απολάμβανα να παίζω".

Κοβάτσεβιτς: " Το σημαντικό ήταν οι 3 πόντοι. Βάλαμε το γκολ όταν έπρεπε. Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο εκτός έδρας αδυνατούμε να παίξουμε όπως στο "Καραϊσκάκη", όμως δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Το ματς με το Παναθηναϊκό είναι μεγάλο παιχνίδι. Όμως ακόμα και να κερδίσουμε και να μεγαλώσει η διαφορά, δεν θα έχει κριθεί κάτι. Υπάρχουν σημαντικές ομάδες στο πρωτάθλημα όπως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πάντως θελουμε τη νίκη".

Γκαλέτι: "Πρέπει να βρούμε λύσεις για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και εκτός έδρας. Ένα σπουδαίο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ακολουθεί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα για το πρωτάθλημα".

Κουτσιανικούλης: " Εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα και το χειροκρότημα μόλις μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Έίναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε ένα ποδοσφαιριστή. Δεν παρασύρομαι από όλα αυτά που λέγονται όλη την εβδομάδα. Προσωπικά δεν κρατάω πρωτοσέλιδα εφημερίδων αλλά η μητέρα μου το κάνει. Όπως αποδείχθηκε ήταν δύσκολο να παίξουμε δύο τόσο μεγάλα ματς στη σειρά. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι".

Δασκαλάκης: " Με τιμά το ότι ακούστηκε κάποιο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Στο ντέρμπι δεν έχει σημασία η κατάσταση των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός μπορεί να σε νικήσει μέσα σε λίγα λεπτά ενώ και ο Παναθηναϊκός θα είναι ανεβασμένος λόγω της νίκης κόντρα στον Πανιώνιο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ελπίζουμε να παραμείνουμε όσο ψηλά είμαστε τώρα".









TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ