ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Λερογιάννης: "Κάντε υπομονή"

Λερογιάννης: "Κάντε υπομονή"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Δημήτρης Λερογιάννης έδωσε το παρών στην προπόνηση και μιλώντας στους παίκτες, τους ζήτησε να κάνουν υπομονή και το οικονομικό κομμάτι θα λυθεί

Υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Λερογιάννη, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης στον Διαγόρα.

Ο "ισχυρός" άνδρας των "κυανέρυθρων" θέλησε να δει από κοντά τους παίκτες και να τους μιλήσει τόσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όσο και για το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα, ζητώντας υπομονή.

" Πρέπει απαραίτητα να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Εμείς από την πλευρά μας σαν Διοίκηση της ομάδας κάνουμε ότι είναι δυνατόν κι όσο γίνεται πιο γρήγορα, να εξασφαλίσουμε τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους και να σας εξοφλήσουμε οικονομικά.

Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Να είστε σίγουροι πώς θα είμαστε κοντά σας . Από σας θέλουμε υπομονή. Ξέρουμε πώς κάνετε ήδη αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Να είναι εις γνώση σας πώς κάνουμε ενέργειες να μπουν τα απαιτούμενα χρήματα στο ταμείο για να πληρωθείτε", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, οι "κυανέρυθροι" γυμνάστηκαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου ενόψει του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Στο ματς αυτό θα υπάρξουν και πάλι απουσίες, καθώς οι Σαλαμαστράκης και Σπάρταλης είναι τιμωρημένοι. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των Αγκιρίμπα, Γκούτμαν.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ