ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεπτομέρειες για Σίλντενφελντ

Λεπτομέρειες για Σίλντενφελντ

Στην τελική ευθεία είναι η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κροάτη αμυντικού από τη Ντινάμο Μόσχας. Δεν εγκαταλείπεται η υπόθεση του Κλωναρίδη.

Λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει θετικά η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Κροάτης αμυντικός όπως είναι γνωστό βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και αυτό που απομένει για να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στο Τριφύλλι και τη Ντινάμο Μόσχας.

Η διαφοροποίηση που υπάρχει στην υπόθεση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες είναι ότι ο παίκτης δεν θα μείνει ελεύθερος από τη Ντινάμο Μόσχας αλλά θα έρθει δανεικός, καθώς οι Ρώσοι δεν είναι διατεθειμένοι να λύσουν το συμβόλαιο.

Αυτό που απομένει να οριστικοποιηθεί είναι ο τρόπος που θα δοθεί το ποσό του δανεισμού στους Ρώσους (αν οι δόσεις θα είναι δύο ή τρεις). Όσον αφορά στις ιατρικές εξετάσεις του 28χρονου αμυντικού φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα, καθώς πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν κανονικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δεν εγκαταλείπουν για Κλωναρίδη

Όσον αφορά στην υπόθεση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, πληροφορίες θέλουν τους "πράσινους" να συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του, ωστόσο υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες.

Από την μία η ρήτρα που έχει με την ΑΕΚ και από την άλλη το γεγονός ότι έμεινε ο Μαυρίας στο Τριφύλλι, καθώς πλέον αυξάνονται σημαντικά οι επιλογές του Γιάννη Αναστασίου για τα άκρα της επίθεσης.

Ένα άλλο κεφάλαιο που είναι ανοικτό είναι αυτό του Αμπντούλ Αζαγκούν, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του νεαρού μεσοεπιθετικού προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία και ο 20χρονος Αφρικανός μεσοεπιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ