ΗΡΑΚΛΗΣ

Λεοζίνιο: "Θα μπορούσαμε και δεύτερο γκολ"

Λεοζίνιο: "Θα μπορούσαμε και δεύτερο γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ηρακλή και μοναδικός σκόρερ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Λεοζίνιο, υποστήριξε ότι ο "Γηραιός" εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Ο Λεοζίνιο εξήγησε στη NOVA το λόγο που επέλεξε τον Ηρακλή, μετά την αποχώρησή του από την Ντενιζλίσπορ, ενώ ανέλυσε και τον τρόπο με τον οποίον ο "Γηραιός" έφυγε - χάρη σε δικό του γκολ - με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, άνοιξε χώρους ο ΠΑΟΚ, εμείς βρήκαμε κενά στις αντςεπθέσεις και πετύχαμε ένα γκολ. Μάλιστα, θα μπορούσαμε και δεύτερο. Πολύ όμορφο, γκολ, η ομάδα πάνω από όλους τους παίκτες.", υποστήριξε αρχικά ο Λεοζίνιο σχετικά με τη νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΟΚ.

Για την απόφασή του να αφήσει την Τουρκία και την Ντενιζλίσπορ και να επιλέξει τον Ηρακλή είπε: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά η οικογένειά μου ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και γι αυτό ήρθα, εδώ στον Ηρακλή. Είναι καλό πρωτάθλημα το τουρκικό, αλλά είχα να πληρωθώ εδώ και 3,5 μήνες, είναι καλό πρωτάθλημα, αλλά έπρεπε να ζήσω την οικογένειά μου".

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Ήταν ένα καλό ματς, όλοι θέλουν να παίξουν αυτό το ματς, είναι ένα ντέρμπι. Πέρασε όμορφα αυτή η εβδομάδα, ήταν όμορφη ατμόσφαιρα εδώ. Ξέρουμε ότι είναι δυναμικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ήταν ωραία η ατμόσφαιρα"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ