ΑΕΛ

Λεοζίνιο κατά Κούγια: "Αντίξοες οι συνθήκες στην ΑΕΛ"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεοζίνιο απάντησε στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος τον χαρακτήρισε "ποδοσφαιρικό απατεώνα", χαρακτηρίζοντας την επίθεση συκοφαντική και τις συνθήκες στην ΑΕΛ αντίξοες.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον Βραζιλιάνο μέσο της ομάδας, Λεοζίνιο, τον οποίον χαρακτήρισε ως την πιο αποτυχημένη μεταγραφή της ιστορίας του.

Ο 33χρόνος Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας από τη Λάρισα, απάντησε από τους προσωπικούς λογαριασμούς στα socia media. Χαρακτήρισε την επίθεση που δέχθηκε ως "συκοφαντική" και τις συνθήκες στους "βυσσινί" ως αντίξοες.

"Απάντηση στις κατηγορίες

Σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έμαθα να μιλώ μόνο εντός των γραμμών του γηπέδου και ποτέ έξω από αυτές. Σχετικά με την αήθη, απρόκλητη και συκοφαντική επίθεση που δέχομαι από χθες δημόσια, αναφορικά με την ποδοσφαιρική μου αξία, την εγχείρηση αποκατάστασης τραυματισμού μου στο χέρι και το πόσο τελικά "κοστίζω" φέτος στην ομάδα μου, μετά από δικές μου αποφάσεις και πρωτοβουλίες, θα περιμένω να μιλήσει επίσης δημόσια, για μένα, η ίδια μου η ομάδα.

Δε θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να δυσφημεί, να συκοφαντεί και να διακινδυνεύει το ποδοσφαιρικό μου μέλλον και την επαγγελματική μου καριέρα, όχι μόνο γιατί δε σέβεται την ιστορία μου στα ελληνικά γήπεδα αλλά κυρίως γιατί σε μια τόσο κρίσιμη για την ομάδα μου καμπή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού στον ιδρώτα και τις προσπάθειες των συμπαικτών και του προπονητή μου αλλά και στην αγωνία του κόσμου της ΑΕΛ, που γνωρίζει πολύ καλά κάτω από πόσο αντίξοες συνθήκες και καταστάσεις, υπηρετούμε με περηφάνια τα χρώματα και την ιστορία της. Έχω μάθει πολύ καλά να δίνω τις απαντήσεις μου, όπου και όταν χρειάζεται..", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Λεοζίνιο.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ