ΓΑΛΛΙΑ

Λεονάρντο: "Θέλει Αντσελότι η Ρεάλ"

Λεονάρντο: "Θέλει Αντσελότι η Ρεάλ"

Ο Λεονάρντο δήλωσε πως πρόθεση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι να κρατήσει τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τι είπε και για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τον Κάρλο Αντσελότι θα ήθελαν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν στον πάγκο τους και την επόμενη χρονιά.

Μπορεί να υπάρχουν φήμες σύμφωνα με τις οποίες οι Παριζιάνοι θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Ζοζέ Μουρίνιο, όμως, ο Λεονάρντο ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα είναι η παραμονή του Ιταλού.

"Η αρχική ιδέα είναι να μείνουμε με τον Αντσελότι. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Η μεταγραφική περίοδος είναι περίεργη, αλλά ο Κάρλο είναι σημαντικός για μας" είπε στον TF1 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι θα συμβεί. Το μέλλον του εξαρτάται από τα συναισθήματά του κι αυτά αλλάζουν κάθε βδομάδα. Πραγματικά δε γνωρίζω τίποτα. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Επίσης, νομίζω πως ούτε ο Μουρίνιο έχει αποφασίσει".

Τέλος, για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σχολίασε: "Από εκείνον εξαρτάται το αν θα μείνει ή θα φύγει. Είναι προνόμιο να τον έχουμε εδώ. Θα προσπαθήσουμε, αλλά εκείνος πρέπει να επιλέξει. Η πόρτα της Παρί είναι ανοιχτή. Αν θέλει να συνεχίσει θα συνεχίσουμε".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ