ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Πειθαρχημένο σύνολο"

Λεμονής: "Πειθαρχημένο σύνολο"
Λεμονής

Πολύ πειθαρχημένο σύνολο χαρακτήρισε τη Λάτσιο ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Τάκης Λεμονής

" Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η Έμπολι είχε ως βασικό της στόχο πρώτα να μην χάσει και στη συνέχεια να κυνηγήσει το γκολ με κάποιες αντεπιθέσεις. Μπλόκαρε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τα επιθετικά ατού της Λάτσιο και οπωσδήποτε η όχι και τόσο καλή απόδοση του Λεντέσμα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μην δημιουργηθούν καλές προϋποθέσεις για γκολ. Σίγουρα υπήρχε στην σκέψη τους και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Champions League και αυτό φάνηκε και στις αλλαγές του Πάντεφ και του Ρόκι", τόνισε για το ματς με την Έμπολι ο 47χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Η Λάτσιο είναι μία καλή ομάδα και παρά το γεγονός ότι μπλοκαρίστηκε στην ανάπτυξή της, έδειξε αυτό που έχουμε διαπιστώσει και από προηγούμενους αγώνες της, δηλαδή ότι είναι ένα πολύ πειθαρχημένο σύνολο. Το παιχνίδι της Τρίτης (18/9) θα είναι σίγουρα διαφορετικό, όμως υπάρχουν κάποια σημεία, τόσο στον επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα, στα οποία εμείς θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας".

Δοκιμάζει ο Γκαλέτι

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Κυριακή (16/9) στις 20:00, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Γκαλέτι συνέχισε χωρίς προβλήματα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί και τη Δευτέρα (17/9) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Ο Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Τη Δευτέρα (17/9), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 20:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 15:00, ο Τάκης Λεμονής θα παραχωρήσει, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την καθιερωμένη, πριν από τα παιχνίδια του Champions League, συνέντευξη Τύπου.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ