ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Φαβορί η Τσέλσι, αλλά..."

Λεμονής: "Φαβορί η Τσέλσι, αλλά..."
Λεμονής

Η Τσέλσι το φαβορί, όμως ο Τάκης Λεμονής τονίζει: "Θα παλέψουμε". Επεισόδιο προπονητή-Λούα Λούα

Ο 48χρονος τεχνικός χαρακτήρισε φαβορί την Τσέλσι, όμως τόνισε πως ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παλέψει σκληρά για να κάνει την υπέρβαση.
" Όποια ομάδα κι αν βρίσκαμε απέναντί μας, ο βαθμός δυσκολίας θα ήταν ο ίδιος. Στόχος κάθε ομάδας που αγωνίζεται στα νοκ άουτ παιχνίδια είναι η πρόκριση. Δεν θέλω να μιλήσω υποθετικά, με ποσοστά. Η Τσέλσι εμφανίζεται να είναι το φαβορί, όμως είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε με όποιον βρεθεί απέναντί μας.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να μπορούμε σε δύο περίπου μήνες να δέιξουμε το ίδιο ευρωπαϊκό πρόσωπο, όπως στα έξι παιχνίδια στον όμιλο και να κατορθώσουμε να φτάσουμε αυτά τα στάνταρ. Αν συμβεί αυτό, τότε μπορεί κάτι να γίνει

", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Η Τσέλσι πέρασε από κάποιες διακυμάνσεις και το πιο βασικό ήταν η αλλαγή προπονητή. Είχαμε δει στην περσινή ομάδα ότι με την προσθήκη του Μπάλακ άλλαξαν τα δεδομένα, σταμάτησε να παίζει από τα άκρα. Φέτος, όμως, ο Μπάλακ δεν παίζει και είναι 17 ματς αήττητη. Βέβαια, σε δύο μήνες μπορεί να δούμε κάτι διαφορετικό. Σε καμία περίπτωση η Τσέλσι δεν μπορεί να μην θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες".

Όσο για την αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού με τις αγγλικές ομάδες; " Οι παραδόσεις κάποτε σπάνε", δήλωσε ο κόουτς της πειραϊκής ομάδας.

Επεισόδιο με Λούα Λούα

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στον Τάκη Λεμονή και τον Λούα Λούα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρατήρησε τον Κονγκολέζο επιθετικό για μία λάθος ενέργειά του και ο τελευταίος αντέδρασε απότομα με χειρονομία του στυλ "παράτα με". O 48χρονος τεχνικός κάλεσε τον ποδοσφαιριστή για να μιλήσουν, όμως ο διεθνής άσος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην ολοκληρώσει την προπόνηση. Το πιθανότερο είναι ότι ο Λούα Λούα θα κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο, αφού σε θέματα πειθαρχίας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν... χαρίζουν κάστανα.

Ο Γκόγκιτς βράβευσε τον Κοβάσεβιτς

Ο Σίνισα Γκόγκιτς παρέδωσε στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής της Super League. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού δήλωσε:

" Του εύχομαι να πάει όσο καλά τα πήγα εγώ και ακόμα καλύτερα. Ο Ντάρκο είναι γεννημένος σκόρερ και δίνει απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Κάνει πάντα τη δουλειά που ξέρει καλύτερα να κάνει. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν είσαι επαγγελματίας σε όλη σου τη ζωή, πάντα κάτι κερδίζεις. Έχει παίξει σε πολύ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και πάντα έδειχνε την αξία του".

Ο "Γκόγκα" σχολίασε και την κλήρωση: " Είναι δύσκολη η κλήρωση. Για ό,τι έχει πετύχει ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα, μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να πούμε. Κι αν κάνει ένα βήμα παραπάνω ακόμα καλύτερα. Έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα και γι' αυτό θα πρέπει όλοι να δείξουμε υπομονή. Κι αν δεν του βγει με την Τσέλσι, εύχομαι και ελπίζω του χρόνου να πάει ακόμα καλύτερα".

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τόνισε: " Δεν είναι εύκολο να μιλήσω για τον Γκόγκιτς, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με ήξερε και του άρεσα πάντα σαν παίκτης. Λέει πάντα καλά λόγια για μένα".

Πρόβλημα με Γκαλέτι, ατομικό ο Στολτίδης

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στις 17:00. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντομί, ενώ ο Πατσατζόγλου ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Στολτίδης, που έχει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ έκανε και θεραπεία. Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο Γκαλέτι δεν ακολούθησε το τελευταίο μέρος της προπόνησης, λόγω ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο και το Σάββατο (22/12) θα επανεξεταστεί. Ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο έκανε ο Κωνσταντίνου.

Το Σάββατο (22/12), οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (23/12, 19:00) με τη Λάρισα, με την προπόνηση που θα γίνει στις 13:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ