ΑΕΚ

Λε Ταλέκ: "Η Ντόρτμουντ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, όπου και να πάω θα μιλάω γι' αυτήν"

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ
Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ντόρτμουντ αναφέρθηκε στη θητεία του στους Βεστφαλούς, η οποία του έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του, ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς που είχε, όταν αγωνιζόταν στην ομάδα

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ντόρτμουντ, όπου φυσικά αναφέρθηκε στα όσα έζησε με τους Βεστφαλούς, την πρώτη ομάδα με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 31χρονος Γάλλος μέσος της ΑΕΚ έχει να θυμάται μόνο τα καλύτερα, καθώς εκεί είχε πολύ καλούς συμπαίκτες όπως εξηγεί, ενώ η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι η καλύτερη δυνατή. Στη Ντόρτμουντ έμεινε για τρία χρόνια (2009-12), πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, ενώ με την πρώτη ομάδα κατέγραψε οκτώ συμμετοχές.

Ο Γάλλος μέσος ανέφερε στο επίσημο κανάλι της ομάδας μεταξύ άλλων: "Η Ντόρτμουντ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Αγαπώ αυτό το κλαμπ, πάντα σε όποια ομάδα και αν πάω, μιλάω για τη Ντόρτμουντ. Αν εξαιρέσεις τους τραυματισμούς μου, έχω εκπληκτικές αναμνήσεις από τη Ντόρτμουντ.

Ήταν η μοίρα μου να πάω στη Ντόρτμουντ και να έχω τραυματισμούς. Ασφαλώς θα ήθελα να μείνω στη Ντόρτμουντ για πολλά χρόνια, σε αυτό το εκπλητικό κλαμπ. Αλλά αυτή είναι η ζωή".

TAGS ΑΕΚ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ STOIXIMAN SUPER LEAGUE BUNDESLIGA ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ