ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Νικήσαμε ένα ντέρμπι"

Λαζαρίδης: "Νικήσαμε ένα ντέρμπι"
Λεονάρντο, Λαζαρίδης, Μίτσελ INTIME SPORTS

Ο αρχηγός και χρυσός σκόρερ του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ: "Πήραμε ένα ντέρμπι, συνεχίζουμε". Διαβάστε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Ο άνθρωπος που έδωσε του πολύτιμους τρεις βαθμούς στον Άρη, Νίκος Λαζαρίδης, σχολίασε για το ματς: "Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι και οι τρεις βαθμοί. Κρατάμε μόνο τους βαθμούς γιατί η εμφάνιση δεν ήταν καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, σημαντικό όμως που κερδίσαμε με κακή εμφάνιση. Ήταν ένα ντέρμπι που καταφέραμε και το πήραμε".

Ο αρχηγός του Άρη δήλωσε για το γκολ: "Σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος σκοράρει. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και τον υπέροχο κόσμο μας" και πρόσθεσε: "Νομίζω ότι αλλάξαμε εικόνα. Στο ημίχρονο είπαμε να ηρεμήσουμε και να τα δώσουμε όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ισορροπήσαμε το ματς, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη".

Όσον αφορά τη νίκη του Ατρομήτου και το επόμενο ματς ο Λαζαρίδης σχολίασε: "Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα. τώρα πάμε σε ένα άλλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να δούμε τι θα πάρουμε από εκεί".

Μπέλεκ: "Ο νόμος του ποδοσφαίρου"

Ο επιθετικός του δικεφάλου στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στο νόμο του ποδοσφαίρου και στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτός και οι συμπαίκτες του.

- Για το παιχνίδι:

"Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το θέμα πως όταν χάνεις ευκαιρίες είσαι εσύ που δέχεσαι το γκολ. Το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση. Δεν πιστεύω όμως ότι κάτι μας απασχόλησε ή μας επηρέασε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορεί να παίζεις τόσο καλά για 90 λεπτά".

- Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ

"Πάνω από όλα το ποδόσφαιρο είναι αυτό που αγαπάμε, το επάγγελμά μας και είναι η ζωή μας. Για αυτό το κάνουμε σαν επαγγελματίες".

Ούμπιδες: "Η ΑΕΚ τον έλεγχο, εμείς το αποτέλεσμα"

Ο μέσος του Άρη μίλησε για την εικόνα του νικηφόρου αγώνα με την ΑΕΚ και στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, αλλά όπως τόνισε: "Στο δεύτερο γύρο, ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά, παίρνουμε τα αποτελέσματα".

- Για την εικόνα του αγώνα:

"Κρατάμε το αποτέλεσμα καθώς γνωρίζουμε καλά ότι έχουμε πολλά να διορθώσουμε γιατί γνωρίζουμε πως ειδικά στο πρώτο μέρος δεν τα πήγαμε καλά. Πήραμε τρεις βαθμούς που μας βοηθάνε για τον στόχο μας.

"Στην αρχή μπήκαμε καλά, όμως μετά η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Για αυτό η ΑΕΚ είχε και τις ευκαιρίες γιατί εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε την εικόνα μας".

- Για τον στόχο του Άρη:

"Στον δεύτερο γύρο ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά καταφέρνουμε να πάρουμε βαθμούς και αυτό μας βοηθάει στο να πλησιάσουμε τον στόχο μας που είναι τα πλέι οφ".

Μάκος: "Αποσυντονιστήκαμε, και δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ"

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Μάκος, αναφερόμενος στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του παρότι θα έπρεπε να έχει βάλει 2 με 3 γκολ.

"Θεωρώ ότι κάναμε για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε μόνο έναν βαθμό. Μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με μία ομάδα ποιοτική και σε μία καυτή έδρα. Δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι, έπρεπε να πετύχουμε 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν στέκομαι όμως στις ευκαιρίες.

Νομίζω ότι αποσυντονιστήκαμε από κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο που μας έκαναν να αλλάξουμε την εικόνα μας. Ασχοληθήκαμε με κάποια ασήμαντα πράγματα που μας έκαναν να μην είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι και δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ".

- Για τα γνωστά πλέον προβλήματα:

"Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Η κατάσταση είναι γνωστή σε όλους. Έχουμε όμως τους αγώνες και τις προπονήσεις και θα πρέπει να είμαστε απολύτως σωστοί σε αυτά. Έχουμε προβλήματα προσπαθούμε να τα κρατήσουμε εκτός αγώνων. Κάνουμε μεγάλη υπομονή και ελπίζουμε ο κόσμος να το καταλάβει"

- Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Με νίκη σήμερα θα πηγαίναμε με διαφορετική ψυχολογία στο ντέρμπι. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια και δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Ας κάνουμε ένα κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ας πάρουμε τη νίκη".

Γιαννιώτας: "Πάμε να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί της ΑΕΚ έδωσε σύνθημα παρουσίας του Άρη στα φετινά πλέι οφ και επικράτησης επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

" Είμαστε χωρίς ήττα εδώ και πολύ καιρό και αυτό βοηθά αφού έχουμε ανέβει ψυχολογικά όλοι οι παίκτες και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, ώστε να προλάβουμε το τρένο των πλέι οφ. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στην πεντάδα και δεν κοιτάμε ποιος είναι από πάνω μας στη βαθμολογία", τόνισε ο Γιαννιώτας.

Όσο για τι τους είπε στο ημίχρονο ο Μασάδο υποστήριξε: " Μας είπε να έχουμε ηρεμία, καλή κυκλοφορία της μπάλας και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Σε ερώτηση για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είπε: " Το ποδόσφαιρο είναι 90 λεπτά, 11 εναντίον 11. Δεν φοβόμαστε κανέναν Ολυμπιακό και κανέναν Παναθηναϊκό. Είμαστε Άρης και θα πάμε να κερδίσουμε μέσα στο Καραϊσκάκη".

Κι όσο για τον Φατί τόνισε για το παιχνίδι: " Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες, αλλά κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αρκετά καλύτερο πρόσωπο, φτάνοντας τελικά στην πολύ σημαντική νίκη", δείχνοντας κατανόηση στην απόφαση του Μασάδο εξαιτίας της απουσίας του για το φιλικό της Σενεγάλης στην Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο μέσος του Άρη υπογράμμισε: " Είμαστε αήττητοι για 9 αγωνιστικές, πράγμα που είναι πολύ καλό και οφείλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Μας απασχολεί πρώτα ο προσεχής αντίπαλός μας και έπειτα οι αντίπαλοί μας για τη μάχη των πλέι οφ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ